Articles filtrats per data: Dilluns, 03 Juny 2019

L’Ajuntament de Mollerussa ha iniciat aquest dilluns les obres d’enderroc de construccions i de neteja dels terrenys de la finca que ha d’acollir el nou institut amb l’objectiu que sigui una realitat de cara al curs 2019-2010. Les obres han estat adjudicades a Voltes Connecta, SLU per un import de 226.077 euros (IVA inclòs) i tenen un termini d’execució de dos mesos. Així mateix, també s’han adjudicat les obres d’urbanització del vial d’accés al nou equipament a l’empresa MYJ Gruas, SA per un import de 139.976 euros (IVA inclòs) amb un termini d’execució també de dos mesos. 

Els terrenys en els que s’està treballant estan situats al darrera de l’escola bressol El Niu, ubicat al carrer de Josep Tarradellas, i ocupen una superfície de 7.000 metres quadrats. 

Cal recordar que el nou centre ja va iniciar aquest curs 2018-19 amb una línia a les dependències de Cal Duch, habilitades per acollir l'alumnat, tal i com ja es va fer en el seu dia per ubicar-hi l'escola Les Arrels. 

Publicat a Mollerussa

La plaça de Manuel Bertrand de Mollerussa ha acollit aquest dissabte a la tarda la tercera edició de la festa Viu la diversitat que s'ha traslladat al centre de la ciutat després d’haver fet les dues anteriors edicions al Parc Municipal. La vetllada va tenir com a protagonista la VAI, l’heroïna pensada des del Consell Social per tal de promoure el voluntariat a les escoles i que, després de les primers sessions als centres escolars, es va presentar en societat aprofitant la festa a través de la lectura del còmic que protagonitza, a càrrec Carles Crespo i també amb un taller per elaborar les VAI Ulleres en el que van participar més d’un centenar de persones. 

El tret de sortida de la festa va anar a càrrec de la companyia La Puntual amb l’espectacle de titelles A Babel amb patinet i va ser el grup local La Reixa qui en va posar en punt i final amb la interpretació de les seves millors versions. 

 

 

 

Publicat a Mollerussa