Dimarts, 16 Maig 2017 14:52

La llar d'infants municipal Els Putxinel·lis de Balaguer impulsa un projecte participatiu de transformació del pati

Valorar aquest article
(0 vots)
Foto de grup dels participants a la primera jornada de treball. Foto de grup dels participants a la primera jornada de treball. Els Putxinel·lis

La llar d’infants municipal Els Putxinel·lis de Balaguer es troba immersa en un projecte participatiu de transformació del seu espai exterior per fer-lo més acollidor i pedagògic. El projecte compta amb la involucració de tota la comunitat educativa, des dels mestres, els infants i les seves famílies. Mig centenar de persones va participar el passat diumenge 14 de maig a la primera jornada de treball que es va dur a terme en la qual van construir un sorral per fomentar el desenvolupament motriu, sensorial i imaginatiu dels infants.

L’objectiu, segons expliquen des del centre, és convertir l’espai exterior de la llar d’infants en un espai natural ple de vida que afavoreixi la curiositat i la descoberta dels infants a la vegada que aquests puguin gaudir de noves experiències. L’equip directiu de la llar d’infants Els Putxinel·lis assegura que el pati del centre, un espai privilegiat, gran i tranquil, és també un espai educatiu, tant o més important que les aules.

Des de l’equip directiu agraeixen a les famílies i a l’Ajuntament la implicació en el projecte. 

Llegit 269 vegades Darrera modificació el Dimarts, 16 Maig 2017 20:54

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar