Dimarts, 23 Maig 2017 16:07

La 9a marxa cicloturista del Montsec-Montsec es consolida amb un miler d’inscrits

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació de la marxa. Presentació de la marxa. Diputació de Lleida

La novena edició de la marxa cicloturista del Montsec-Montsec ha assolit el miler de ciclistes inscrits en tan sols tres mesos, la qual cosa demostra la consolidació i l’èxit d’una marxa que tindrà lloc el proper dissabte 3 de juny a Balaguer.

La Montsec-Montsec ja està consolidada i equiparada a les marxes de més nivell. Des del 2009 forma part del circuit Ciclopirineus de la Federació Catalana de Ciclisme i també forma part del calendari Donabike, creat per fomentar la participació femenina.

El delegat a Lleida de la Federació Catalana de Ciclisme, Jordi Puche, ha remarcat que es tracta d’una marxa no competitiva que defensa la pràctica de l’esport com a diversió i entreteniment.

Per la seva part, el president del Club Ciclista Balaguer, Sisco Caus, ha explicat que aquesta marxa no aspira a ser la més nombrosa sinó que vol ser la més ben valorada del calendari català de les 23 marxes existents. Per això, es posa un topall de 1.000 inscripcions, les quals ja s’han assolit i, per tant, s’han tancat. Hi participaran persones procedents de tot Catalunya, Aragó, el País Basc, València, Castella, Madrid i Andorra.

El recorregut travessa els indrets més característics de la Serra del Montsec: el port d’Àger, el coll de Comiols, la collada d’Hostal Roig i el coll de Fontllonga. I es divideix en Gran Fondo amb 190 km i 3.300 metres de desnivell acumulat, el Medio Fondo amb 140 km i 2.050 metres de desnivell i la Challenge amb 80 km i 1.300 metres de desnivell. Amb aquests tres recorreguts es pot arribar a tots els nivells d’exigència esportiva. El percentatge d’inscrits per rutes és de GF 40%, MF 45%, i CH 15%.

 

Llegit 197 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar