Dijous, 30 Novembre 2017 12:28

Campanya en contra dels estereotips de gènere a les joguines a Balaguer

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació de la campanya. Presentació de la campanya. Ajuntament de Balaguer

L’Ajuntament de Balaguer i el Consell Comarcal de La Noguera van presentar el passat 24 de novembre una campanya a favor de la igualtat de gènere, focalitzada en la tria de les joguines que es regalaran les properes festes de Nadal.

Les criatures quan neixen no tenen integrades les diferències d’allò que està considerat femení o masculí. És la societat que dia a dia envia missatges que finalment, i a base de repetició, la canalla acaba interioritzant, validant i, per tant, normalitzant.

La campanya, que porta per lema ‘No som roses ni blaus, som nens i nenes i volem jugar a tot’, pretén conscienciar de la importància de les joguines en la infantesa, amb l’objectiu de acabar amb els estereotips de gènere.

L’Ajuntament i el Consell repartiran folletons entre els alumnes de les llars d’infants fins a 6è de primària, penjaran cartells, emetran una falca a la ràdio i impartiran un taller amb els comerços.

Balaguer també va celebrar el diumenge 19 de novembre una nova edició de la Cursa de la Dona, una activitat esportiva que cada any reuneix més participants.

Llegit 45 vegades Darrera modificació el Dimarts, 05 Desembre 2017 11:44

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar