Dilluns, 18 Desembre 2017 19:04

El teatre de Balaguer presenta aquest hivern 'Paradise', 'La Calavera de Connemora' i 'Adossats'

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació de la temporada. Presentació de la temporada. Ajuntament de Balaguer

El Teatre Municipal de Balaguer iniciarà la programació del cicle Hivern 2018 el proper dimarts 26 de desembre, dia de Sant Esteve, amb el concert de l’Orfeó Balaguerí i seguirà el dia 7 de gener amb l’actuació de la Cobla Simfònica Catalana.

Pel que fa als espectacles que s’inclouen en l’abonament, el primer serà la comèdia Paradise, tres relats ambientats en un prostíbul i interpretats tres joves actors coneguts pel gran públic gràcies a sèries de TV3, que es podrà veure el diumenge 21 de gener.

La segona proposta serà la negra comèdia ambientada de Martin McDonagh La Calavera de Connemara, que es representarà el diumenge 11 de febrer. La història, que interpretaran Pol López, Oriol Pla, Marta Millà i Xavi Sáez, transportarà a l’espectador a Connemora, una comarca rural de l’oest d’Irlanda, a principis dels anys 90. Mick és un home que porta una existència avorrida però a la tardor, de cada any, la seva vida pren un caire una mica més sinistre. Mick és l’encarregat de desenterrar els cadàvers que porten més de 7 anys al cementiri local. És una ocupació macabra, però algú l’ha de fer, per al bé del bon funcionament social i per fer espai per als morts nouvinguts.

La tercera proposta serà Adossats, un text escrit per Ramon Madaula que parteix de la celebració del dia de Sant Jordi per part d’una família catalana de classe mitjana. L’obra, interpretada per Jordi Bosch, Carles Canut i Ramon Madaula, es podrà veure el diumenge 25 de març.

El preu de l’abonament del cicle teatral Hivern 2018 és de 50 euros a platea i 46 euros a l’amfiteatre. Aquells que comprin l’abonament podran afegir un altre espectacle incrementant només 10 euros. Així, podran escollir entre dues opcions: l’espectacle de pallassos Rhümia a càrrec de la companyia Rhum i Cia, que es representarà el 28 de gener, i la presentació del darrer treball del grup de música Blaumut, Equilibri, que tindrà lloc el 7 d’abril.

La programació teatral del cicle Hivern 2018 es completarà amb l’espectacle infantil Les supertietes de la companyia Les Bianchis (4 de març).

L’abonament es posarà a la venda el dimarts 19 de desembre a l’Oficina de Turisme de Balaguer, al telèfon 973445194. 

Del 12 al 17 de desembre, els abonats al cicle de tardor han tingut l’opció de renovar l’abonament, fet que han fet més de 150 espectadors. 

Llegit 89 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar