Dimecres, 20 Desembre 2017 21:02

L'Associació de Comerciants de Balaguer impulsa una nova revista per promocionar els atractius comercials i empresarials de la ciutat

Valorar aquest article
(0 vots)
L'editora de la revista, Roser Torruella, en la presentació. L'editora de la revista, Roser Torruella, en la presentació. Laia Pedrós

Balaguer compta des d'avui amb una nova revista que té l'objectiu de promocionar els atractius comercials i empresarials de la ciutat. És una iniciativa de l'Associació de Comerciants de Balaguer (ACB), que pretén donar a conèixer els productes i serveis de proximitat i màxima qualitat que ofereixen els seus 170 associats.

La revista, que porta per nom 'ACB', té caràcter trimestral amb una tirada d'11.500 exemplars, que es repartiran gratuïtament entre els comerços i empreses adherides a l'ACB i als pobles de la comarca, per atreure nous clients a la capital. El primer número però es repartirà a totes les bústies de Balaguer. 

En l'acte de presentació, que s'ha celebrat aquest migdia a la Fonoteca, l'alcalde, Jordi Ignasi Vidal, ha posat en valor "la promoció col·lectiva del comerç que acaba beneficiant a tota la ciutat". Vidal també ha destacat el disseny "modern i agradable" de la nova publicació. 

Per la seva part, el president de l'ACB, Delfí Solsona, ha definit el nou projecte "com un aparador del comerç i les empreses de la ciutat".

L'editora, Roser Torruella, ha explicat que treballa per poder crear durant l'any que ve una aplicació mòbil i que la revista també pugui trobar-se en format digital a Internet. També ha fet una crida a la participació de tots els associats en referència als continguts.

La revista 'ACB', de com a mínim 48 pàgines, és molt visual amb un disseny modern i acurat així com amb continguts elaborats per professionals del sector.

En aquest primer número els lectors hi trobaran un ampli apartat dedicat a les tendències de moda hivern 2017/18, idees per vestir durant les festes i les aportacions d'una influencer amb arrels a la comarca, Cristina Paüls. També hi trobaran recomanacions de parament de la taula per Nadal, tendències en banys i cuines 2017/18, consells per tractar les plantes a l'hivern així com un ampli aparat de regals per aquells indecisos, amb productes que ofereixen els comerços de Balaguer adherits a l'ACB. Completa el primer número una guia amb els comerços i empreses que formen part de l'Associació de Comerciants de Balaguer.

La revista 'ACB' l'edita l'empresa Centre Disseny - Informació de Comarques SL.

Llegit 231 vegades Darrera modificació el Dimecres, 20 Desembre 2017 21:11

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar