Dilluns, 29 Gener 2018 17:32

Creu Roja La Noguera recapta més de 1.000 euros amb el projecte 'Avis i àvies solidaris'

Valorar aquest article
(0 vots)
Avis confeccionant objectes artesanals. Avis confeccionant objectes artesanals. Creu Roja

Creu Roja La Noguera ha finalitzat la campanya 2017 del seu projecte 'Avis i àvies solidaris' amb més de 1.000 euros de recaptació. Es tracta d’una campanya que recull diners a través de la venda d’objectes elaborats pels avis de les residències de la comarca i que es venen en mercats de Nadal.

La iniciativa pretén activar i potenciar la presència social de les persones que viuen en residències geriàtriques i aconseguir finançament per la campanya de reis 'Cap infant sense joguina'.

En aquesta campanya, que enguany celebrarà 15 anys, han col·laborat un total de 103 residents i l’elaboració dels objectes fets per aquests ha permès atendre a 38 famílies, és a dir, 78 infants i comprar 156 joguines noves.

En aquest sentit, des de Creu Roja es mostren molt satisfets de la campanya d’enguany. A més, durant aquest mes de febrer i el març, tècnics de l’entitat es desplaçaran a les diferents residències per explicar els resultats del projecte i que els avis i àvies puguin saber de primera mà on s’ha destinat tot el treball realitzat per ells. Amb l’edició del 2017 ja en són 14 les que els avis de la Noguera contribueixen realitzant i venen productes artesanals que després reverteixen en la campanya de joguines “Els seus drets en joc” de la mateixa Creu Roja.

Més enllà del fons solidari, amb aquesta campanya es demostra la utilitat de cada persona dins de la societat.

Llegit 129 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar