Divendres, 09 Febrer 2018 12:55

L'Ajuntament de Térmens se suma al repte solidari de l'atleta Raül Arenas

Valorar aquest article
(0 vots)
Arenas amb l'alcaldessa, Concepció Cañadell. Arenas amb l'alcaldessa, Concepció Cañadell. Ajuntament de Térmens

L’Ajuntament de Térmens ha expressat el seu suport al nou repte solidari de l’esportista targarí Raül Arenas. Sota el lema 'Sempre Endavant', Arenas vol recaptar fons per a finançar el tractament de la Laura Galan, una nena de Térmens que pateix una lesió cerebral. Amb aquest objectiu, l’atleta targarí assumeix el desafiament de fer corrent el trajecte de 180 quilòmetres que separa el Port de la Bonaigua de Tàrrega. Es tracta del segon repte solidari de Raül Arenas, que s’iniciarà el proper mes de març. El passat 31 de gener en un acte celebrat a la sala d’actes de l’Ajuntament de Térmens, l’atleta va presentar el seu nou projecte solidari a l’alcaldessa, Concepció Cañadell, i a tots els veïns, els quals van fer palès el suport del consistori a aquesta iniciativa benèfica.

Arenas aquest cop destinarà els diners que recapti amb la venda de samarretes solidàries i dels tiquets per al sorteig de material esportiu, dinars, sopars en restaurants, cistelles solidàries, etc. a ajudar la Laura, una nena d'11 anys de Térmens que segueix tractament a Filadèlfia. "Conec els pares de la Laura des de fa anys i sempre havia pensat que havia de fer alguna cosa per ajudar-los a finançar el tractament de la seva filla, que viatja un cop al mes als Estats Units", va explicar l'atleta, que va posar en marxa el 'Sempre Endavant' quan es va adonar de la sort que tenia de poder córrer quan hi ha molta gent amb problemes de mobilitat per a qui seria gairebé impossible.

Les samarretes i els tiquets es poden comprar a l’Ajuntament de Térmens, a la peixateria Lluisa de Bell-lloc, a Logiesport de Tàrrega i Balaguer, i el mateix dia del repte al lloc d’arribada a la plaça del Carme de Tàrrega, al preu de 16 € les samarretes i a 1 € els tiquets.

Llegit 363 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar