Divendres, 09 Febrer 2018 13:16

El Teatre Municipal de Balaguer acollirà diumenge la representació de l'obra 'La calavera de Connemara'

Valorar aquest article
(0 vots)
Un moment de l'obra. Un moment de l'obra. Ajuntament de Balaguer

El Teatre Municipal de Balaguer acollirà aquest diumenge 11 de febrer la representació de l'obra La calavera de Connemara, de Martin McDonagh.

 

La història, que se situa a Connemora, una comarca rural de l'oest d'Irlanda a principis dels anys 90, parla del solitari i misteriós Mick Dowd, que sembla tenir una vida molt anodina, les seves activitats semblen limitar-se a beure poiteen i fer safareig cada nit amb la seva veïna addicta al bingo, l'anciana Maryjohnny, i a rebre la visita de tant en tant del Thomas, un policia local amb ínfules de convertir-se algun dia en un detectiu triomfador com el seu admirat Colombo. Tant de bo encara tingués al seu costat la seva difunta esposa, l'Oona, ella era l'amor de la seva vida i no passa dia que el Mick no la trobi a faltar. Durant uns pocs dies, cada tardor, l'avorrida existència del Mick pren un caire una mica més sinistre: És l'encarregat de desenterrar els cadàvers que ja fa més de set anys que descansen al cementiri local. És una ocupació macabra, però algú l'ha de fer, per al bé del bon funcionament social. Cal fer espai per als morts nouvinguts. Però aquest any no serà pas com els altres. Ha arribat el moment d'exhumar les restes de l'Oona. I els rumors que l'acusen d'haver estat el culpable voluntari de la seva mort tornen a aparèixer entre el veïnat, fins i tot en els que ell considerava els seus amics. 

 

La calavera de Connemara és una obra amb un humor negre, on destaquen especialment els actors Pol López i Oriol Pla, amb unes interpretacions brillants i commovedores. Els acompanyaran al repartiment la Marta Millà i el Xavi Sáez.

Les entrades per La calavera de Connemara a Balaguer, als preus de 22 i 25 euros, es poden comprar a l’Oficina de Turisme demà dissabte d’11 a 14 i de 18 a 20 h, al telèfon 973445194, als webs ticketea.com i teatre.balaguer.cat i a la taquilla del teatre 1 hora abans del començament de la funció, que recordem, tindrà lloc aquest diumenge 11 de febrer a les 19 h. 

 

 

Llegit 107 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar