Dilluns, 12 Febrer 2018 16:09

L'escriptor Pep Coll imparteix una xerrada a l'escola La Noguera

Valorar aquest article
(0 vots)
Un moment de la xerrada. Un moment de la xerrada. Escola La Noguera

Els alumnes del cicle mitjà de l'escola La Noguera de Balaguer van rebre el passat 29 de gener la visita de l'escriptor el Pep Coll, que s'emmarca dins del programa 'Autors a les aules' al que l'escola s'ha adherit i que pretén atansar la literarura infantil i juvenil als joves lectors.

Pep Coll va parlar de les llegendes i, d'una manera especial, de les llegendes de les poblacions per on transcorre el riu Segre, donat que el riu ha estat l'eix vertebrador del projecte 'Balaguer, el meu entorn' que s'està duent a terme al centre. 

Pep Coll (Pessonada, 16 d'octubre de 1949) és un escriptor català. Autor prolífic, ha conreat diversos gèneres i ha col·laborat amb mitjans de comunicació. El seu món vital i literari són els Pirineus. Ha estat traduït al castellà i a l'èuscar. A més d'escriptor, ha estat professor de llengua i literatura catalanes. Ha estat guardonat amb diversos premis entre els quals es destaca el Premi de la Crítica Catalana per la seva novel·la Dos taüts negres i dos de blancs.

Llegit 86 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar