Dimecres, 21 Febrer 2018 16:56

Moció d'ERC de Balaguer per oferir espais amics per l'alletament matern

Valorar aquest article
(0 vots)

ERC de Balaguer presentarà una moció en el ple municipal d'aquest dijous 22 de febrer donar suport i adherir-se a la tasca que planteja l’associació 'Amics de la Popa'. L’entitat busca espais on mare-nadó puguin alletar qualsevol dia de l’any i siguin ben rebuts així conscienciant la població des de la tolerància cap a les mares que estan alletant els seus fills ens espais públics.

D’aquesta manera, Gemma Vilarasau, regidora de Salut i Gènere, denunciava, mentre redactava la moció que “cal força sensibilització per una gran part de la població pel que suposa haver d’alletar el nadó en un espai públic. Les mares necessiten facilitats i espais respectats, i no que algú els digui si fa malament d’alletar el seu fill en públic".

Així doncs, el grup municipal d’ERC plantejarà entre, d’altres propostes, crear espais amics perquè les mares puguin alletar els seus nadons en un espai en condicions, per tal de promocionar la lactància materna i, a més a més, perquè segons la regidora de Salut i Gènere, “queda a decisió de la mare alletar els seus fills i si així ho volen, poder fer-ho sense que ningú cregui que és un fet aliè a la societat en la que vivim, sinó que és un fet completament natural”. 

Llegit 110 vegades Darrera modificació el Dimecres, 21 Febrer 2018 17:01

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar