Dijous, 12 abril 2018 10:27

Ponent Coopera oferirà orientació i assessorament des del CEI Balaguer

Valorar aquest article
(0 vots)
Reunió al CEI amb la regidora d'Empresa de Balaguer. Reunió al CEI amb la regidora d'Empresa de Balaguer. Ponent Coopera

Ponent Coopera oferirà des del CEI Balaguer orientació, suport i assessorament a les persones que tinguin un projecte empresarial que pugui articular-se a través d'una societat cooperativa, acompanyant-les en tot el seu procés de creació. Així ho van acordar en una reunió ahir els tècnics de Ponent Coopera, Anna Maria Capdevila i Josep Manel Busqueta, i la regidora d'Empresa de Balaguer, Ester Guarné.

Ponent Coopera i el CEI Balaguer també es van proposar treballar plegats en matèria de sensibilització i formació a Balaguer i al comarca sobre el cooperativisme com a fórmula per emprendre. 

Ponent Coopera és un dels 14 ateneus de la Xarxa d'Ateneus Cooperatius promoguda pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat i té entre els seus objectius la promoció de l'emprenedoria cooperativa i donar a conèixer i impulsar l'economia social, el tercer sector i les cooperatives, un model d'economia transformadora que dona resposta a la necessitat del territori, genera riquesa i ocupació estable i de qualitat. 

 

Llegit 224 vegades Darrera modificació el Dijous, 12 abril 2018 10:38

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar