Dimecres, 29 Agost 2018 11:38

Al·legació de nou edils de l'oposició al pressupost del 2018 de Balaguer per reduir-ne la inversió

Valorar aquest article
(0 vots)

Els 9 regidors del PDeCAT (5), PSC (3) i no adscrit (1) van presentar el passat 24 d’agost una al·legació conjunta al pressupost de l’Ajuntament de Balaguer per al present exercici, aprovat de forma inicial el passat 31 de juliol. L’al·legació redueix les inversions proposades inicialment en un global d’1.427.000 euros, així om el nou crèdit proposat, que passaria d’1,8 milions a 650.000 euros.

El principal motiu que exposen és que el pressupost per al 2018 entrarà en vigor a principis de setembre motiu pel qual consideren que quatre mesos són insuficients per a la realització dels 3,4 milions d’euros d’inversions proposades. Així, l’al·legació deixa el capítol d’inversions en 2.011.597 euros. Segons els nou regidors, “és un import molt significatiu que respecta totes les inversions proposades de reposició i millora d’equipaments, instal·lacions i serveis de la ciutat en el seu funcionament ordinari, així com les noves inversions que considerem prioritàries, urgents i realitzables en aquests quatre mesos”. Segons els al·legats, “les inversions reduïdes del pressupost inicial es poden reconsiderar en el pressupost de 2019 i, per tant, no renunciem a aquestes sinó que esperem que l’equip de govern pugui consensuar-les en la negociació d’aquest”.

Per als nou regidors del PDeCAT, PSC i no adscrit es tracta d’una al·legació de responsabilitat, que permet tenir uns comptes que garanteixen el funcionament de la ciutat sense endeutar-la en excés.

 

Llegit 72 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar