Dimecres, 10 Octubre 2018 16:15

Constitueixen la Taula per la Salut Mental de la Noguera

Valorar aquest article
(0 vots)
Foto de família dels agents implicats. Foto de família dels agents implicats. Consell Comarcal de la Noguera

En el marc del Dia Mundial de la Salut Mental, el Consell Comarcal de la Noguera va acollir el passat 8 d’octubre l’acte de constitució de la Taula per la Salut Mental de la Noguera, amb la signatura del document d’adhesió de tots els membres. L’acte va concloure amb una actuació musical de l’Escola de Música.

Aquesta Taula per la Salut Mental de la Noguera té els objectius de detectar les necessitats del territori en relació amb la salut mental, sensibilitzar sobre les malalties mentals i lluitar contra l’estigmatització, promoure la salut mental, redactar protocols d’actuació, establir grups de treball per implementar nous programes i serveis, i augmentar la incidència en les polítiques de salut, entre altres.

La Taula serà gestionada per un grup motor format per Hospital Hèstia Balaguer, Servei de Rehabilitació Comunitària de Balaguer GSS, Coordinadora de Salut Mental Terres de Lleida, Associació de Salut Mental de la Noguera (Club social El porxo), Federació de Salut Mental, Centre de Salut Mental Adults de Balaguer GSS, Gestió de Serveis Sanitaris i Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera. També hi col·laboraran Càritas Urgell, Creu Roja la Noguera, Mossos, Ajuntament de Balaguer i Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil de Sant Joan de Déu Terres de lleida.

 

Llegit 136 vegades Darrera modificació el Dimecres, 10 Octubre 2018 16:37

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar