Divendres, 19 Octubre 2018 16:59

Nova Ruta de la Tapa, "Food Explorers", a Balaguer amb 22 establiments del 25 d'octubre al 4 de novembre

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació de la Ruta de la Tapa. Presentació de la Ruta de la Tapa. Ramon Gabriel

Balaguer acollirà la segona edició de la Ruta de la Tapa que, sota el nom "Food Explorers", tindrà lloc del 25 d'octubre al 4 de novembre amb la participació de 22 establiments d'hostaleria de la ciutat. Aquesta és una iniciativa de l'associació Gastrobar i la marca de cerveses San Miguel, que compta amb el suport de l'Ajuntament. L'objectiu és mostrar la qualitat i varietat de l'oferta gastronòmica local.

Gastrobar és una associació que vol promoure la gastronomia i hostaleria de Balaguer. La formen els restaurants Les Roquetes, Tastet del Reng, Cal Xirricló, La Vermuteria del Mercadal i Cuinats Graells.

Durant els onze dies que dura aquesta Ruta, els 22 establiments que presentaran les seves creacions culinàries són: Bar 1900, Trèvol, Barbar, Tastet del Reng, 7 & 9, Bar BKN, La Garrafeta, Dilema, Germany Burguer, Rúbies, La Vermuteria, Cherri Passtisseria cafeteria, Loana, El Pecat, Karma, Pessic, Can Miquel, Cal Carles, Barna 31, Les Roquetes, Andreu 2 i Racó Ibèric. Tots ells estaran assessorats pel xef Juan Pozuelo, amb l'objectiu d'oferir les tendències emergents que barregen el millor de la cuina tradicional amb la de fusió.

Els establiments que formen part de la iniciativa oferiran del 25 d'octubre al 4 de novembre una tapa dissenyada expressament per a la ruta, que se servirà amb una San Miguel Especial o San Miguel 0,0% per 2,50 euros.

Un jurat format per experts gastronòmics puntuarà la presentació, la qualitat, l'elaboració i l'originalitat de cada tapa i seleccionarà d'entre totes la Millor Tapa 2018.

A més, les tapes també podran valorar-se a través de l'aplicació mòbil www.estamosdetapas.com, sumant així puntuacions a les creacions en miniatura. La Ruta de la Tapa "Food Explorers" es presenta com una ocasió única per gaudir de la gastronomia local i comprovar el talent culinari que hi ha a Balaguer.

Llegit 153 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar