Dimecres, 31 Octubre 2018 13:21

El jurat visita els 22 establiments de la 2a 'Food Explorers de Ruta' de San Miguel de Balaguer per triar la tapa guanyadora

Valorar aquest article
(0 vots)
Imatge del jurat evaluant la tapa de La Garrafeta. Imatge del jurat evaluant la tapa de La Garrafeta. Ramon Gabriel

Un jurat format per experts gastronòmics està visitant durant aquesta setmana els 22 establiments que participen en la 2a edició de 'Food Explorers de Ruta' de Balaguer, la iniciativa de la marca de cerveses San Miguel, en col·laboració amb l'associació Gastrobar i el suport de l'Ajuntament de Balaguer. El jurat puntuarà la presentació, la qualitat, l'elaboració i l'originalitat de cada tapa i seleccionarà d'entre totes la Millor Tapa 2018.

La segona edició de 'Food Explorers' se celebra a la capital de la Noguera entre el 25 d’octubre i el diumenge 4 de novembre. En total, 22 establiments d'hostaleria de la ciutat participen en aquesta segona edició de la Ruta de la Tapa que, sota el nom 'Food Explorers', pretén mostrar la qualitat i varietat de l'oferta gastronòmica local.

Durant els onze dies que dura aquesta Ruta, els 22 establiments que presenten les seves creacions culinàries són: Bar 1900, Trèvol, Barbar, Tastet del Reng, 7 & 9, Bar BKN, La Garrafeta, Dilema, Germany Burguer, Rúbies, La Vermuteria, Cherri Passtisseria cafeteria, Loana, El Pecat, Karma, Pessic, Can Miquel, Cal Carles, Barna 31, Les Roquetes, Andreu 2 i Racó Ibèric. Tots ells estaran assessorats pel xef Juan Pozuelo, amb l'objectiu d'oferir les tendències emergents que barregen el millor de la cuina tradicional amb la de fusió.

Els establiments que formen part de la iniciativa ofereixen tapa dissenyada expressament per a la ruta, que se serveix amb una San Miguel Especial o San Miguel 0,0% per 2,50 euros.

A més, les tapes també podran valorar-se a través de l'aplicació mòbil www.estamosdetapas.com, sumant així puntuacions a les creacions en miniatura. La Ruta de la Tapa "Food Explorers" es presenta com una ocasió única per gaudir de la gastronomia local i comprovar el talent culinari que hi ha a Balaguer.

Llegit 82 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar