Dissabte, 03 Novembre 2018 17:07

La 7a Cursa de la Dona de Balaguer, diumenge 25 de novembre, espera 1.200 participants

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació de la cursa. Presentació de la cursa. Ajuntament de Balaguer

Balaguer celebrarà la setena edició de la Cursa de la Dona el diumenge 25 de novembre en el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència de Gènere. La prova, no competitiva, comptarà amb un recorregut de 5 quilòmetres que es podrà fer caminant, corrent o en marxa. Les inscripcions es poden fer a la Regidoria d’Esports (esports.balaguer.cat) per 3 euros. Es tancaran quan s’arribi a les 1.200 participants, que rebran una samarreta commemorativa, o el dijous 22 de novembre.

La cursa sortirà des de la plaça del Mercadal a les 11 del matí i tant l’inici com el final estaran amenitzats  amb l’actuació del grup de percussió de l’Associació l’Estel. La jornada acabarà amb una flashmob amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica de la ciutat. Hi haurà avituallaments als 2,5 quilòmetres i al finalitzar la cursa, així com servei de vestidors i dutxes. 

La Cursa de la Dona, que s’ha convertit en una cita obligada i multitudinària, és una de les activitats més significatives que organitza Balaguer durant tota una setmana contra la violència de gènere. 

Llegit 150 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar