Dijous, 22 Novembre 2018 09:52

Robert Martínez, fill predilecte de Balaguer

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació del llibre dels 30 anys de la Nit de l'Esport. Presentació del llibre dels 30 anys de la Nit de l'Esport. Ajuntament de Balaguer

L’Ajuntament de Balaguer va aprovar en el ple del passat mes d’octubre la concessió del títol honorífic de fill predilecte a l’entrenador Robert Martínez.

Després de l’acord del ple, l’atorgament del títol de fill predilecte es farà aquest dissabte 24 de novembre, a les 6 de la tarda, al Teatre Municipal. D’entrada estava previst celebrar l’acte a la sala de plens de l’Ajuntament però l’equip de govern ha decidit traslladar-lo al teatre per la gran quantitat de públic que s’espera.

L’acte, obert a tota la ciutadania, comptarà amb la presència de regidors, antics representants del consistori i altres persones homenatjades anteriorment amb títols honorífics de la ciutat.

D’altra banda, una hora després tindrà lloc la inauguració d’una exposició dedicada als 30 anys de la Nit de l’Esport a la sala d’actes de l’Ajuntament. L’acte, presidit pel mateix Robert Martínez, servirà també per presentar un llibre fotogràfic de recull dels 30 anys d’aquests premis esportius, que s’oferirà de forma gratuïta als assistents a la inauguració. La mostra es podrà visitar a la sala d’exposicions del consistori.

Llegit 26 vegades Darrera modificació el Dijous, 22 Novembre 2018 16:55

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar