Dilluns, 06 Maig 2019 22:11

L'11a Marxa Cicloturista Montsec-Montsec reunirà un miler de ciclistes el pròxim 18 de maig

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació de la marxa. Presentació de la marxa. Diputació de Lleida

Balaguer acollirà la sortida i l’arribada de l’11ª Marxa Cicloturista Montsec-Montsec el pròxim 18 de maig, una prova consolidada i equiparada a les marxes de més nivell.

El miler d’inscrits participaran en un dels tres recorreguts: l’anomenat Gran Fons, de 190 kilòmetres i 3.300 metres de desnivell; el Mig Fons, de 140 kilòmetres i 2.050 metres de desnivell; i el Challenge, amb un recorregut de 80 kilòmetres i 1.300 metres de desnivell. Enguany el nombre de dones inscrites s’ha incrementat fins a les 107, superant les 80 inscrites de la passada edició. La sortida es farà, de forma conjunta, a les 8 del matí davant de l’antic pavelló d’Inpacsa. Com cada any, hi participaran ciclistes provinents de tot Catalunya (un 65% dels inscrits), l’Aragó, el País Basc, Andorra i València, entre altres.

El fet que la marxa discorri per indrets emblemàtics del Montsec, com el port d’Àger, el coll de Comiols, la collada d’Hostal Roig o el coll de Fontllonga, fan d’aquesta activitat no competitiva un dels punts de referència de l’activitat ciclista del mes de maig a la demarcació de Lleida. Com cada edició, s’ha previst un programa d’activitats per als acompanyants, amb una visita guiada per la ciutat amb un guia de l’Ajuntament.

La Marxa Cicloturista Montsec-Montsec és possible gràcies a la participación de 165 voluntaris. El president del Club Ciclista  Balaguer i coordinador de la marxa, Sisco Caus, ha afegit que el fet de posar el topall als 1.000 inscrits es deu al fet que es tracta d’una activitat en la qual les carreteres estan obertes i que la pròpia dimensió del club, que és petita, no permet fer una marxa amb més participants.

 

Llegit 40 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar