Dimecres, 15 Maig 2019 18:02

Carlos Garcia, cap de llista del PSC a Balaguer

Valorar aquest article
(0 vots)
Carlos Garcia. Carlos Garcia.

-     Biografia

Sóc Carlos Garcia Gómez, tinc 55 anys i sóc professor titular de la Universitat Rovira i Vigili. Sóc Doctor en Física. 

Militant del PSC des de fa més de 30 anys. Regidor de Balaguer en dues ocasions, en el període de 1995-1999, com a membre del govern,i en el període de 2015-2019, membre del govern els dos primers anys mentre va durar el pacte amb ERC. 

 

-     Quin és el seu lema de campanya?

“Balaguer en Marxa”,  creiem que és necessari reactivar la ciutat de Balaguer. Ens trobem en una cruïlla que pot ser crítica. Ara som fora de les principals vies de comunicació i la ciutat acumula un bon nombre dels aturats de Lleida. Totes dues són senyals preocupants que ens haurien de posar en alerta. 

 

-     Projecte estrella?

Tenim un programa d’impuls econòmic que inclou ajuts a l'obertura de nous negocis, i ajuts a la reforma de locals existents. També disposem d’un programa d’ajuts a la contractació i formació, en especial dels més joves. També volem donar una atenció especial al desenvolupament de la zona comercial de Balaguer. 

 

-     Quines polítiques vol prioritzar?

A banda de l’impuls a l'economia, pel que fa a les noves infraestructures, creiem que el més important és suprimir la barrera arquitectònica que suposa la via del tren que parteix en dos la ciutat. Nosaltres proposem de portar-la cap a l’exterior fent una circumval·lació. També volem augmentar la dotació d’equipaments esportius. Com a política activa, voldria destacar que proposem un pla d’habitatge municipal que permetrà una bossa d’habitatge de lloguer a un preu assequible. 

 

-     Per què es presenta?

Aquesta és la meva ciutat i és com casa meva. Ho era fins i tot quan voltava per fora del país. Vull que sigui una ciutat millor i amb futur. 

 

-     Com voldria que fos Balaguer en un futur? 

Una ciutat activa, moderna i solidària. 

 

-     Tres coses que consideri que s’estan fent bé i tres que cal millorar a la seva ciutat?

BÉ: La reducció del deute, les mesures d’estalvi energètic, i els plans d’ocupació lligats al Pla de Barris. 


MAL: Cal rellançar l’economia a tots els nivells, és necessari suprimir la barrera que suposa la via i millorar la comunicació interna dins de la ciutat, i especial atenció a la recuperació dels barris que s’estan convertint en marginals 
com el Casc Antic i el Barri de la Caixa. 


Llegit 83 vegades Darrera modificació el Divendres, 17 Maig 2019 11:37

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar