Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 16 Maig 2019 17:28

Josep Maria Colea, cap de llista de la CUP a Balaguer

Valorar aquest article
(0 vots)
Josep Maria Colea. Josep Maria Colea.

-       Biografia

Em dic Josep Maria Colea i García, tinc 57 anys. Prejubilat de banca. He estat durant 24 anys delegat sindical. Activista social, treballant pel bé comú. Regidor aquests darrers 4 anys per la CUP-Procés Constituent a Balaguer.

 

-  Quin és el seu lema de campanya?

“Fem Balaguer. Fem República”, perquè des del municipalisme, com a institució més propera a la ciutadania, creant sobiranies com poden ser: la popular, l'energètica, l'habitacional, l'alimentària, la cultural i social; trencant amb l'economia de l'estat espanyol, l'Ibex-35, i amb la desobediència, si s'escau, podem construir municipis republicans i, per tant, treballar per la República Catalana.

 

-       Projecte estrella?

 Treballar per un Balaguer participatiu, en cohesió social, redistributiu en els seus impostos i mediambientalment sostenible.

 

-       Quines polítiques vol prioritzar

Els pressupostos participatius, impostos més justos i progressius, la tarifació social per les escoles municipals, el rellançament del comerç i la indústria balaguerina, un pla educatiu d'entorn, l'accés a l’habitatge i la recuperació del centre històric mitjançant un pla integral.

 

-       Per què es presenta?

Perquè tenim una proposta per Balaguer que pot representar un canvi real de model, és des de la institució on la podem implementar, no oblidant mai els nostres orígens que són els dels moviments socials i de lluita al carrer.

 

-      Com voldria que fos Balaguer en un futur?

Per a totes.

 

 -       Tres coses que consideri que sestan fent bé i tres coses que cal millorar a la seva ciutat?

BÉ: 

Haver reduït el deute de l'Ajuntament, afavorit per una època d'interessos baixos, que ha propiciat el seu refinançament.

L'aprovació del pressupost de 2018 amb les nostres propostes de caire social, participatiu i redistributiu.

MAL: 

El fer créixer en valor, aprofitant la seva potencialitat, la ciutat i no quedar-se en el manteniment pur i dur.

El compromís en els acords signats que beneficiaven a la ciutadania, no complint l'acord del pacte d'investidura, entre altres.

No permeten els comportaments caciquils, clientelars, de compra de voluntats i col·locació dels seus en llocs de treball a l'Ajuntament, per part del regidor de Serveis Socials i Habitatge, Sr. Joan Pla de la candidatura Balaguer, Ara Sí. Aplicant les mesures pertinents de bones pràctiques i bon govern.

Llegit 120 vegades Darrera modificació el Dijous, 23 Maig 2019 14:27

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar