Divendres, 31 Maig 2019 18:12

El campus d'estiu del CF Balaguer comptarà amb jugadors professionals de la Lliga Santander

Valorar aquest article
(0 vots)
Cartell. Cartell. CF Balaguer

El CF Balaguer ha obert el període d'inscripcions del seu campus d'estiu que es realitzarà a les instal·lacions municipals del 24 de juny al 12 de juliol. El campus durarà tres setmanes i els jugadors podran fer la matrícula per participar durant una, dos o les tres setmanes.

Els entrenaments estaran dirigits a jugadors d'edats compreses entre 4 i 14 anys i els alternaran amb sessions de piscina i jocs alternatius com partits en inflables de futbol de tamany 3x3. L'horari de les activitats serà de 9 del matí a 2/4 de 2 del migdia i al llarg del campus es comptarà amb la visita de jugadors de Primera i Segona Divisió de la Lliga Santander que completaran una sessió d'entrenaments amb els jugadors del campus.

Les inscripcions es poden fer des d'aquest divendres 31 de maig i fins el 18 de juny a la cafeteria La Dolceta (C/Urgell 95 de Balaguer, davant del camp municipal de futbol). El preu variarà de 65 a 160 euros en funció de les setmanes que el jugador participi al campus. El preu de la inscripció inclou dues samarretes i un pantaló d'entrenament, assegurança, esmorzar i entrada al camp d'inflables 3x3. 

 

Llegit 56 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar