Dimecres, 12 Juny 2019 18:40

L'exposició 'Brossa polièdric' arriba a Balaguer

Valorar aquest article
(0 vots)
Un dels plafons. Un dels plafons. Departament de Cultura

En motiu de l'any Joan Brossa, que commemora els 100 anys del seu naixement, la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer acull aquest mes de juny l'exposició Brossa polièdric.

De forma global, l’exposició vol presentar la vida i l’obra del poeta, dramaturg i artista escènic Joan Brossa (1919 - 1998) com algú que anava més enllà de la rima a l’hora de configurar un corpus poètic que era, per damunt de tot, una eina al servei de la comunicació. A la vegada es vol mostrar un creador transversal que va saber experimentar amb el llenguatge poètic i diluir qualsevol frontera entre els diferents gèneres creatius.

L’exposició Brossa polièdric, concebuda per Judith Barnés, és una proposta divulgativa pensada especialment per a ser exposada a biblioteques amb la voluntat de donar a conèixer la trajectòria vital i professional del poeta. El conjunt vol penetrar en el procés creatiu de l’autor i fer entendre la seva producció com un tot indissoluble que defuig de qualsevol etiqueta. L’exposició està formada per deu plafons, tres daus i un llibre de gran format.

 

 

 

 

 

Llegit 56 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar