Dijous, 11 abril 2013 18:03

Comencen les sessions del taller ‘Créixer en família’

Valorar aquest article
(0 vots)

La secretaria de Família del Departament de Benestar Social i Família ofereix durant els mesos d’abril i maig el taller ‘Créixer en família’, dirigit a pares i mares amb infants de 0 a 3 anys de i 3 a 6 anys. Les sessions s’imparteixen els dilluns i els dimecres de 7 a 9 del vespre a la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer.

Cada taller consta de sis sessions, distribuïdes en diversos àmbits temàtics, que permeten a les famílies tant resoldre dubtes referent a l’educació dels seus fills com compartir experiències amb la resta de participants. Les sessions estan conduïdes per una expert en educació i dinàmiques familiars.

Les temàtiques abordades van des de l’efecte, l’autonomia i l’autoritat a les estratègies educatives, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l’àmbit domèstic, el lleure i l’entorn, el paper educatiu de l’escola o la família extensa. L’objectiu és orientar, reforçar i donar eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu de forma positiva, amb l’objectiu de potenciar el reconeixement i la confiança en les pròpies capacitats dels progenitors.

Llegit 934 vegades Darrera modificació el Divendres, 12 abril 2013 13:11

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar