Dilluns, 09 Desembre 2013 09:31

El comerç de Balaguer repartirà aquest Nadal més de 3.000 euros en premis

Valorar aquest article
(0 vots)

L’Associació de Comerciants de Balaguer 2021 repartirà aquest Nadal més de 3.000 euros en premis. Sota el lema ‘Comerç de proximitat’, l’entitat endega la campanya de Nadal amb l’objectiu que els balaguerins i balaguerines comprin a casa i atreure consumidors de la resta de la comarca.

Els comerciants associats, més de 140, repartiran entre els seus clients rasques amb premis màxims de 5 euros. En cas que la butlleta no resulti premiada, es podrà dipositar en una urna per participar el proper 10 de gener en el sorteig d’una cistella de la compra valorada en 240 euros.

Paral·lelament, aquests dies l’associació organitza diversos actes, com el 3r concurs d’ornamentació d’arbres nadalencs amb material reciclat dirigit a totes les escoles de la ciutat. Els arbres s’exposaran al Passeig de l’Estació el proper 15 de desembre, coincidint amb els actes de La Marató, en els quals l’entitat participa amb una xocolatada popular. També aquest dia es farà la 2n edició del Concurs la foto més divertida del Nadal. Finalment, el proper diumenge 22 de desembre, l’entitat anima els comerciants a obrir portes, doncs, és l’últim festiu abans de Nadal que la Generalitat ho permet.

Llegit 2245 vegades Darrera modificació el Dilluns, 09 Desembre 2013 10:08

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar