Articles filtrats per data: Dimarts, 31 Juliol 2012
El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració entre el CEEILleida i l’Ajuntament de Balaguer amb l’objectiu de posar en funcionament el nou centre per a empreses amb components innovadors que s’instal·larà a Balaguer (Noguera).
El ple d'ahir de l'Ajuntament d'Artesa de Segre va aprovar l'adjudicació del servei de l'Escola de Música, que fins el curs passat va ser municipal, a una empresa externa. El consistori ha optat per aquesta mesura per fer front a l'elevat dèficit que suposava l'anterior sistema de funcionament. A partir del curs vinent, el cost del servei d'escola de música per les arques municipals serà d'uns 120.000 euros, mentre que aquest últim curs ha estat de 220.000.
L’Ajuntament d’Agramunt ha presentat denuncia davant dels Mossos d’Esquadra pel robatori de la porta de ferro i diferents tapes de desguàs dels safarejos municipals. El robatori va tenir lloc entre el 16 i el 18 de juliol, quan els Serveis Municipals que realitzen les tasques de manteniment de la zona van adonar-se del furt. En aquest sentit, des de l’Ajuntament d’Agramunt ja s’ha informat en diverses ocasions a la Comissaria dels Mossos de Tàrrega de diferents robatoris de material de propietat municipal i se sospita la possibilitat que hi hagi una petita xarxa encoberta de venta de material usat des d’Agramunt, ja que tots els robatoris que s’han produït es tracta de ferralla.