Dilluns, 09 Octubre 2017 13:42

L’EAP Tàrrega organitza una sessió de gimnàstica per als pacients de la consulta d’obesitat del CAP

Valorar aquest article
(0 vots)
Un moment de la sessió de gimnàstica. Un moment de la sessió de gimnàstica. EAP Tàrrega

Aquest passat divendres, 6 d’octubre de 2017, ha tingut lloc a l’espai lúdic i de salut de Tàrrega, a la llera del riu Ondara, una sessió de gimnàstica organitzada per l’Equip d’Atenció Primària (EAP) Tàrrega que ha estat adreçada als pacients de la consulta d’obesitat del CAP.

Durant la sessió s’han donat totes les instruccions perquè els usuaris aprenguin a utilitzar les eines que hi ha a la instal·lació d’aquest espai lúdic. L’objectiu ha estat també ajudar i aconsellar les persones perquè puguin fer una activitat física completa i per promoure el moviment i l’exercici amb la finalitat de millorar la qualitat de vida.

Les  persones grans i les que pateixen disfuncions orgàniques o patologies tenen tendència a la inactivitat, i això té unes conseqüències negatives per a la salut, com ara la pèrdua d’equilibri, la rigidesa, les caigudes de repetició i la impossibilitat de fer determinats moviments necessaris per a les activitats de la vida diària.

Per aquest motiu, la sessió, dirigida Hèctor Carrión -graduat en Ciències d’Activitat Física i Esport- i subvencionada per la Diputació de Lleida, ha estat pensada per prevenir tots aquests efectes a través d’un circuit on s’han treballat totes les parts del cos. Això permet millorar els moviments que es fan diàriament, de manera que s’aconsegueixi un exercici complet i adequat a les necessitats de cada persona.

 

Grup de treball de Salut Comunitària - CAP de Tàrrega

Llegit 341 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar