Divendres, 13 abril 2018 08:56

'Joc de trons' de Teresa Miserachs

Valorar aquest article
(0 vots)
'Joc de trons' de Teresa Miserachs Teresa Miserachs

Són només 15 segons de vídeo, però n’hi ha hagut prou per encendre les xarxes. Un cop més i com cada any seguint la tradició, la família reial va anar a missa el dia de Pasqua a la catedral de Palma i a la sortida és quan es va produir l’incident que va causar sorpresa a uns, estupor a altres i satisfacció suposo a Jaime Peñafiel perquè així tindrà l’excusa perfecta per criti- car sense pietat a la Letizia. Val a dir que la Leti és la que n’ha sortit més mal parada d’aquesta situació, començant per la parenta, la jove del Constantí de Grècia germà de la reina emèrita, que l’ha fulminat a piulades.

La cosa va anar més o menys així: la reina Sofia, a la sortida de missa, va agafar les nenes, la princesa Leonor i la infanta Sofia, i es volia fer una foto amb elles, cosa que es veu no venia de gust a l’altra reina, la Letizia, que es va dedicar a sabotejar el posat passant i traspassant algunes vegades per davant. Jo primer pensava que ho feia perquè com que està tan prima no la veien, però es veu que no, que la reina Letizia tenia un motiu ocult i que no era altre que impedir la foto, i dissimulant que col·locava els cabells a la princesa d’Astúries va intentar apartar la mà de la reina Sofia i com que no se’n va sortir de fer-ho més o menys dissimuladament, la nena, que deu venir adoctrinada per la mare, per dues vegades consecutives va apartar la mà de la seva àvia de males maneres.

Poc després, ja fora la catedral i seguint amb el tradicional posat de la família reial com si res hagués passat, es va produir un segon incident, que sembla que aquest ha passat més desapercebut i és que Letizia un cop més es va interposar entre la seva sogra i les nenes, i després que la reina Sofia fes un petó al front a la princesa Leonor va fer un gest com per netejar-la.

A tot això, s’ha de dir que els reis, l’emèrit i el vigent, van fer l’estaquirot com sempre, és a dir res, perquè ara, i abans també, tota la seva preocupació és i era “Cataluña y los catalanes”, que dit així ja fa mal i tot. El rei Juan Carlos es va com mig allunyar resignat, el rei Felip sembla que va voler intervenir, però amb el mateix èxit entre Catalunya i Espanya, i la reina Sofia tan “professional” com sempre.

I després de tota aquesta parafernàlia i teatre d’aquesta institució caduca i retrògrada (que trist en ple segle XXI) el Gobierno de España que no té diners per augmentar les pensions, ha decidit incrementar l’aportació a la Casa Reial, que com va dir la Terribas deu ser per pagar a un coach que els ajudi a refer les relacions familiars.

I ja per acabar, no sense indignació, vaig veure que el mateix Gobierno de España havia proposat la compra de no sé quants avions de guerra (quina por) a Alemanya, per valor de 5.900 M, que no m’he estat a fer la conversió per respecte a la meva hèrnia de hiat. Que vull suposar que els alemanys no són tontos i saben de l’endeutament d’Espanya i que no cobraran. I, o una de dues, es quedaran tot el país, ara ja tenen Mallorca, o ens denegaran la venda i l’extradició. Ara que el millor seria, fer la venda i no extradir, que venint del Sacre Imperi Romanogermànic o del Tercer Reich, tot és possible. 

Llegit 340 vegades Darrera modificació el Divendres, 13 abril 2018 19:39

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar