Dimecres, 17 abril 2013 11:04

Realment increïble, de Teresa Miserachs

Valorar aquest article
(2 vots)

No sé si sóc jo, si és cosa de la primavera o és que la gent cada dia està més malament del terrat, però mira que s’arriben a sentir coses estranyes cada dia. Sobre l’aparença, sovint massa primes, de la majoria de models, ja se n’ha parlat i qüestionat molt, i la veritat sigui dita, és que aquella extrema primesa lluny de ser estètica provoca més aviat  rebuig. Malgrat tot, les noies, les que aspiren a ser  models de primera línia com les de Victoria’s Secret, companyia per la qual han treballat models tan famoses com Gisele Bündchen, Eva Herzigová, Naomi Campbell, Claudia Schiffer o Valeria Mazza entre altres, sembla que  no els importa massa sembla un sac d’ossos i  es veu que fan veritables bogeries per tal d’estar primes.

Kristie Clements, qui durant 13 anys va dirigir la prestigiosa revista internacional Vogue versió australiana, va ser despatxada i substituïda per la seva rival del Harper’s Bazaar, i per despit o en un acte de sinceritat sobtat ha escrit un llibre, The Vogue Factor, on afirma que les models realitzen dietes impossibles i extremes per perdre pes i mantenir-se dins els cànons establerts, arribant inclús a menjar mocadors de paper per enganyar l’estomac. La model americana Amy Lemons, ja havia denunciat fa temps alguna cosa similar i havia arribat a dir que algunes  companyes seves enganyaven l’estomac i mataven la gana ingerint boles de cotó amarades en suc, sense sucre i light és clar.

Home, a veure si ara a algú se li acudirà menjar-se les factures i així matar dos pardals d’un tret: d’una banda la factura no existeix i per tant no cal pagar-la, i per l’altra estalvien en menjar i a més guarden la línia. Ara que no sé jo si algú gosa menjar algun full de diari, si no se li indigestarà d’allò més, perquè amb la merda que porten tots de notícies, purga segura. I si no només cal mirar avui, en Camps absolt pel tema dels vestits. O el tema Urdangarin, que ja fa mania, i ens volen fer creure que li han ofert una feina, encara no se sap ben bé quina, si farà d’ajudant d’entrenador o si serà assessor mundial de handbol  quan és de tots sabut que ha estat el mateix rei qui li ha buscat, curiosament a Catar, país on el govern espanyol no té conveni d’extradició, la qual cosa vol dir que el govern de Catar no estaria obligat a extradir Urdangarin encara que la justícia espanyola ho demanés, que no ho demanarà. I no digueu que no faci ràbia tot plegat, i que a hores d’ara el govern espanyol ni es plantegi retirar-li el passaport tot i està encausat en el ca Nóos de malbaratament de diner públic.

I no sé per què fan tants escarafalls amb la imputació de la Infanta, quan en realitat li estan fent un favor, perquè amb la legislació espanyola, si estàs imputat, pots mentir per defensar-te a més de comptar amb l’assistència d’un advocat, en aquest cas Miquel Roca i Junyent, mentre que si només fos testimoni, hauria de jurar dir la veritat i no podria tenir lletrat.

Per cert, l’extrema primesa de l’Urdangarin potser també es deu a la dieta del paper i s’acaba de menjar tots els e-mails que presenta a petites dosis el seu ex soci al jutjat.

Llegit 897 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar