Mollerussa Comercial i el Servei de Català del Pla d'Urgell van aprofitar la celebració de la diada de Sant Jordi per lliurar els premis de la vuitena edició de la gimcana lingüística pels comerços de la ciutat a les escoles i al públic en general participants.

Pel que fa a les escoles, es van entregar guardons als alumnes de 5è i 6è de primària de l'Ignasi Peraire, el Pompeu Fabra, Les Arrels i El Carme pel sol fet d'haver-hi participat. Cada centre també va rebre un xec de 50 molleuros per invertir en material escolar, gentilesa de Mollerussa Comercial. A més, es va fer un sorteig en cada centre, els afortunats del qual van rebre un val de 25 molleuros. Val a dir que enguany ha sigut l'edició en què hi ha hagut més alumnes participants, un total de 398.

Pel que fa al públic en general, es van lliurar 4 vals de 25 molleuros, que es van escollir entre les més de 100 butlletes participants.

La vuitena gimcana lingüística estava dedicada a les endevinalles, la solució de les quals s'havia d'emplenar a la butlleta en forma de mots encreuats. Per trobar la solució, calia resseguir 15 comerços entre el 21 de març i el 8 d'abril.

Atesa la bona acollida de la gimcana, el Servei Comarcal de Català i Mollerussa Comercial ja rumien a quin aspecte de la llengua dedicaran la gimcana de la propera edició.

 

L’investigador del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), Josep Maria Gili Sardà, ha alertat de la necessitat d’actuar de manera urgent davant la situació d’emergència climàtica actual des de la recerca i el coneixement. Ho ha fet aquest dimarts al vespre durant el pregó de les Festes de Sant Isidori de Mollerussa, ciutat que el va veure néixer i que li va despertar la passió pel medi ambient de la mà del seu avi matern, qui també li va inculcar els tres valors que l’han guiat en la seva vida personal i professional: l’esforç, el respecte i l’honradesa.

Gili, Premi Sant Jordi 2010  que actualment treballa a l’Institut de Ciències Marines de Barcelona i que ha liderat més de 30 projectes d’investigació nacionals i internacionals al Mediterrani, l’Antàrtida, el Pacífic Sud i l’Atlàntic Nord, ha assegurat que cal un canvi d’actitud de la humanitat, i sobretot del jovent, que comença a estar molt mobilitat per la causa. “Som la generació que ha de redreçar el planeta que necessitem per a viure. El planeta està malalt i la recerca ens ha d’ajudar a curar-lo”, ha afirmat, tot assegurant que “som l’espècie més intel·ligent de la Terra però també la única capaç de programar la seva autoextinció”.  En aquest sentit, però, s’ha mostrat optimista “de pensar que tenim un gran repte i una gran oportunitat” com a generació. 

Josep Maria Gili ha estat acompanyat en el seu pregó per l’alcalde, Marc Solsona; el rector de la parròquia, Alfons Bustos, i el regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo, els quals també han adreçat unes breus paraules a l’auditori, que va poder gaudir com a punt final de l’acte amb la música d’El Traster.

Les activitats programades segueixen fins diumenge amb una varietat d’activitats culturals, esportives i socials, entre les que destaca, entre altres, la gala de lliurament del 31è Premi Literari de Novel·la Breu “Ciutat de Mollerussa” divendres a les 9 del vespre al Teatre L’Amistat, un acte que serà conduit pel periodista i subdirector de RAC1 i RAC105, Jofre Llombart.

 

Un total de 6 candidatures es presenten a les eleccions municipals de Mollerussa, el mateix nombre que hi havia als passats comicis del 2015 si bé enguany s'incorpora Ciutadans i Mollerussa en Comú i no es presenta Plataforma per Catalunya Entesa (ICV).

Pel que fa als candidats a l'alcaldia en repeteixen tres: Marc Solsona (Junts per Catalunya), Engelbert Montalà (ERC) i Joan Simeón (PP). S'estrenen com a caps de llista Joel Bastons pel PSC en substitució de la històrica Teresa Ginestà, que tanca la llista, i els alcadables dels dos nous partits: Ramon Vilaltella per Ciutadans i Josep Antoni Hereu per Mollerussa en Comú, que en els passats comicis anava en la tercera posició d'Entesa (ICV).

 

Llistes sense suplents:

 

Junts per Catalunya

01. Marc Solsona Aixalà

02. Pere Garrofé Cirés

03. Ana Maria Carné Baiget

04. Xavier Roure Greoles

05. Rosalia Carnicé Farré

06. Dolors Bargalló Vidal

07. Ramon Teixidó Peraire

08. Bernat Diaz Faya

09. Joan Ramon Domingo Coll

10. Raquel Pueyo Barberà

11. Immaculada Casanella Miró

12. Angel Joaquin Tena Fernandez

13. Josep Ignasi Macià Pascual

14. Anna Giné Taulé

15. Jordi Perez Ruiz

16. Teresa Grañó Costa

17. Josep Simó Ribera

 

PSC

01. Joel Bastons Vilaltella

02. Alonso Soria Cano

03. Rosa Maqueda Rodriguez

04. Pedro Coria Gonzalez

05. Sara El Harrak Bennouna

06. Francisco Moreno Rodriguez

07. Judith Gonzalez Ariño

08. Máximo Biarge Zambrano

09. Maria Dolores Ruiz Moreno

10. Eduardo Torres Ponce De Leon

11. Concepción Garnica Rovira

12. Pedro Gatnau Roca

13. Maria Pilar Baron Masip

14. Manuel Diaz Sola

15. Anna Bastons Vilaltella

16. Andreu Morales Bermejo

17. Teresa Ginesta Riera

 

ERC-AM

01. Engelbert Montalà Pla

02. Letícia Carné Montañés

03. Joan Manuel Solé Felip

04. Rosa Maria Florensa Ges

05. Narcís Romà Monfà

06. Montse Garcia Miralles

07. Jossef Koumia Martin

08. Emília Rosales Alarcón

09. Xavier Ayala Cots

10. Montserrat Hernandez Alvarez

11. Josep Ricart Mercè

12. Teresa Escolà Fauquet

13. Ignasi Serret Palau

14. Anna Pou Alcaraz

15. Ignasi Cañelles Daurell

16. Ma. Teresa Silvestre Solé

17. Víctor Costa Llordés

 

PP

01. Joan Simeón Morera

02. Carles Fernandez Millan

03. Miguel Ángel Balao García

04. Olga Marin Barri

05. Montserrat Gine Pere

06. Juan Ramon Carrillo Cliville

07. Florencio Cerviño Romero

08. Angela Garcia Ingles

09. Lourdes Marti Sole

10. Maria Jose Bello Lacasa

11. Víctor Manuel Verges Pérez De Villarreal

12. Nuria Llovet Querol

13. Rosa Querol Guiu

14. Rosendo Perez Gomez

15. Maria Morera Sol

16. Fernando Gonzalvo Yuste

17. Joan Bonvehi Castro

 

Mollerussa en Comú

01. Josep Antoni Hereu Martinez

02. Pedro Maqueda Rodriguez

03. Maria Asuncion Guerrero Mellado

04. Milena Inés Gómez Gómez

05. Carlos Tirado Gracia

06. Cristina Maqueda Rodriguez

07. Jose Maria Moyà Sumalla

08. Maria Jesús Cacho Serrano

09. Patricia Corbera Lafuerza

10. Albert Soler Sala

11. Francisca Ramos Susaño

12. Emilio Martinez Moreno

13. Ana Maria Colin Gonzalez

14. Jesús Codera Duaso

15. Montserrat Hernandez Brezmes

16. Antonio Martinez Espinar

17. Carmen Font Falguera

 

Ciutadans

01. Ramon Vilaltella Domenjó

02. María Concepción Estremera Calejero

03. David Garuz Roca

04. Jaime José Freixas Asín

05. Núria Pons Conde

06. Juan Luís Robles Estévez

07. Elena Rodríguez Amores

08. Joice Paola Chávez Bazán

09. Juan Antonio Fernández Cerro

10. Jaume Guerrero Nimo

11. Herminia Bazán Prado

12. Josefa Guillamot Almirall

13. Eduardo Casado Fernández

14. Angélica Isabel Choez Peñafiel

15. Gledys Josefina Rodríguez Llabulla

16. Antonio Castillo Domínguez

17. Marco Lavandeira Moreno

 

 

 

L’investigador del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i fill de Mollerussa, Josep Maria Gili Sardà, serà el pregoner enguany de les festes de Sant Isidori, que Mollerussa organitza del 23 al 28 d’abril amb una vintena d’activitats culturals en honor al que és el Sant Votat de la ciutat. El pregó d’aquest professor, Premi Sant Jordi 2010,  que actualment treballa a l’Institut de Ciències Marines de Barcelona i que ha liderat més de 30 projectes d’investigació nacionals i internacionals al Mediterrani, l’Antàrtida, el Pacífic Sud i l’Atlàntic Nord,  serà dimarts a les 9 del vespre al Teatre L’Amistat.

Aquest serà un dels actes destacats de les festes culturals per excel·lència de la ciutat juntament amb la gala de lliurament del Premi Literari de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa, que es farà divendres 26 en el mateix escenari del Teatre L’Amistat i que en aquest cas serà presentat pel periodista i recentment nomenat sotsdirector de RAC1 i RAC105, Jofre Llombart. La nota musical de la gala anirà a càrrec de l’orquestra &The Band nascuda en el sí de l’Escola Municipal de Música. Cal recordar que l’obra guanyadora sortirà d’entre els 37 originals que s’han presentat en aquesta 31a convocatòria.

 

8a Marató de Lectura en Veu Alta a la plaça de Manuel Bertrand

El tret de sortida de les festes serà, coincidint amb la diada de Sant Jordi, la 8a edició de la Marató Lectura Llegim en veu alta, una activitat organitzada a través del programa Mollerussa Municipi Lector, liderat per la Biblioteca Comarcal Jaume Vila. S’iniciarà a les 9 del matí a la renovada plaça de Manuel Bertrand amb els contes tradicionals, com a eix temàtic escollit, i acabarà a les 7 de la tarda quan començarà, lligat en aquest context, la representació teatral La rateta que escombrava l’escaleta, a càrrec de la Cia. Festuc Teatre.

Els actes seguiran dimecres 24 amb una conferència a les 9 del vespre al Centre Cultural organitzada per la parròquia Sant Jaume tota el títol L’església de Sant Jaume de Mollerussa, obra d’Isidre Puig i Boada, a càrrec de Carles Feixes, delegat de Béns Immobles del Bisbat de Solsona.

La gent gran tornarà a ser la protagonista de dijous amb la celebració d’un dinar al pavelló poliesportiu Onze de Setembre. L’acte comptarà amb el lliurament de guardons a set avis i àvies que enguany celebren els 95 anys. Al matí però tindrà lloc la IV Trobada Sardanista de Centres Educatius, dins el marc del Pla Educatiu d’Entorn i amb l’Agrupació Sardanista de Mollerussa com a promotora.

Dissabte dia 27 la cultura popular catalana inundarà la ciutat. Durant tot el dia i també diumenge tindrà lloc al Pavelló Firal la 31a Diada de la Puntaire, amb l’acte de pas de testimoni a la localitat de Platja d’Aro que l’acollirà l’any vinent com a acte central a les 5 de la tarda. A les de 6 de la tarda se celebrarà l’ 11a Trobada de Colles Bastoneres i mitja hora més tard hi haurà a la plaça de l’Ajuntament la Ballada de Sardanes amb motiu de la Diada de la Verge de Montserrat amb la Cobla Jovenívola d’Agramunt.

Les festes finalitzaran diumenge amb la recuperació del Concurs de Colles Sardanistes, que es farà a l’avinguda de la fira a partir de 2/4 d’11 del matí i coincidint també amb el segon dia de la celebració de la Diada de la Puntaire. Les festes acabaran amb el tradicional concert de Sant Isidori a càrrec de l’Orfeó Renaixença al Teatre L’Amistat a 2/4 de 7 de la tarda. 

L’empresa d’Almacelles Elixirs de Ponent ha presentat avui al Parc de les Olors, ‘L’Elixir’, un licor elaborat amb camamilla de Linyola, que ja ha rebut una medalla d’or al certamen internacional Catavinum World Wine & Spirits competition 2019, celebrat a Vitoria el febrer de 2019. En la competició, on han participat gairebé 4.000 vins, caves i begudes destil·lades, ‘L’Elixir’, un licor de camamilla de Linyola i una combinació de botànics (entre els quals hi ha la canyella o la marialluïsa entre altres) s’ha emportat el reconeixement en la categoria de Vins de licor. Un altre producte d’Elixirs de Ponent, el licor de Fruites del Bosc, també ha rebut una medalla de plata en el mateix esdeveniment.

Durant la presentació de ‘L’Elixir’, un licor produït amb camamilla de proximitat, el fundador d’Elixirs de Ponent, Gerard Barsalà, ha destacat les característiques especials del sòl on neix la camamilla de Linyola, que el fa “un producte amb un gust molt agradable i una graduació alcohòlica, d’entre 15 i 17 graus, que n’assegura les propietats digestives”.

Per la seva banda, l’investigador, especialista en camamilla de Linyola i autor de la recepta en la qual s’ha basat  el nou l’Elixir, Mingo Sarradell, ha recreat el procés d’elaboració del licor (recollir la camamilla, assecar-la, infusionar i macerar), i ha explicat que amb el producte s’han “mantingut les seves propietats, però aconseguint que agradi al consumidor per la seva subtil dolçor gràcies a les característiques especials de la terra de Linyola”.

 

Una versió innovadora d’un licor tradicional

El fet que ‘L’Elixir’ hagi baixat la seva graduació alcohòlica i la combinació dels botànics li permet tenir altres usos, més enllà del tradicional de licor digestiu. Així, el licor de camamilla es pot utilitzar com a base per fer còctels en l’àmbit de la destil·leria o com a ingredient culinari. De fet, ja se n’han fet alguns postres, com per exemple combinada amb pera i potenciant així els productes de proximitat.

L’alcalde de Linyola i responsable del Parc de les Olors, Àlex Mases, ha mostrat el seu orgull perquè la camamilla que es produeix amb plantes que han crescut a la població del Pla d’Urgell sigui reconeguda i avalada amb premis internacionals. Mases ha recordat que la camamilla de Linyola té un 25% més de principis actius que altres varietats seleccionades. De fet, Linyola celebra cada any una fira dedicada exclusivament a la planta. La d’enguany, que serà la 6a edició, està previst que tingui lloc el pròxim 19 de maig.

L’Ajuntament de Mollerussa està duent a terme l’habilitació d’un espai de trànsit per als animals que es recullen al carrer en una nau municipal al costat de l’estació d’autobusos que havia estat el magatzem utilitzar per ADIF per guardar material ferroviari. Aquesta actuació forma part de la primera fase d’actuació del Pla Integral de Protecció Animal, que va ser aprovat en ple pel consistori i que té com a projecte final desenvolupar en un futur un refugi per a Mollerussa i comarca, segons ha explicat l’alcalde, Marc Solsona, que ha visitat les instal·lacions acompanyat del regidor d’Atenció Externa, Josep Lavin, i Anna Carbonell, responsable de l’empresa Nova Eucària, que ha desenvolupat aquest pla integral.

Solsona ha anunciat també la intenció d’habilitar un telèfon, que estarà connectat permanentment amb la Policia Local, per tal de comunicar les troballes d’animals abandonats i poder així activar el protocol corresponent. Així mateix, ha indicat que es vol oferir un carnet de voluntariat per tal que la ciutadania interessada pugui, després de rebre una formació adequada tal i com també han rebut els agents de la Policia Local, col·laborar en la cura d’aquests animals en aquest espai que té 110 metres quadrats. Amb la creació d’aquesta xarxa de voluntariat, ha dit, l’objectiu que es persegueix és que es pugui facilitar l’acollida o l’adopció d’aquests animals abans que hagin de ser derivats a la protectora i alhora també fer un exerci de transparència sobre el destí dels animals recollits. En aquest sentit, ha dit que l’Ajuntament recull anualment al voltant d’una quarantena de gossos abandonats al carrer als quals ha de donar una acollida temporal abans que alguna de les tres protectores amb les quals es té un conveni de col·laboració se’n faci càrrec.  

Pel que fa l’espai, que està sent adaptat per la brigada municipal, comptarà amb una zona per poder ubicar tres gossos alhora així com una altra pensada per poder instal·lar-hi dos gats. També s’ha previst un espai doble per a gats ferals o malalts que no puguin estar en contacte amb els altres. Ho ha explicat Anna Carbonell, que ha dit que es tracta d’animals que han de tenir un control sanitari molt exhaustiu i la rajola que s’ha instal·lat tant a les parets com al terra garanteix una neteja més específica i afavoreix la desinfecció i la confortabilitat dels animals així com el control sanitari. Carbonell ha valorat en positiu la creació d’una xarxa de voluntariat que permetrà implicar la ciutadania en un projecte social d’aquestes característiques i alhora aportar avantatges als animals acollits que tindran un afegit de cures i la possibilitat d’acabar en cases d’acollida o adoptats.

La segona fase d’aquest Pla Integral de Protecció Animal serà fer una diagnosi exacta de les colònies de gats que hi ha a la ciutat, de les quals, de moment, n’hi ha comptabilitzades una quarantena. 

El Departament de Territori i Sostenibilitat incorpora a partir del 23 d’abril una nova parada a l’estació de Mollerussa dins del servei de l’EixBus. D’aquesta manera, el recorregut serà Girona – Aeroport Costa Brava – Vic – Manresa – Cervera – Tàrrega – Mollerussa – Lleida.

L’Eixbus connecta des del 1998 –any en què es va finalitzar la construcció de l’eix transversal (C-25)– dues de les capitals de província catalanes (Girona i Lleida) i quatre capitals de comarca (Vic, Manresa, Cervera i Tàrrega). Amb la incorporació de Mollerussa, capital del Pla Urgell, es complementa l’oferta de transport públic en aquesta via troncal del país, que dona servei a un total de 400.000 habitants.

La nova parada a Mollerussa dona resposta a les peticions d’usuaris de la capital del Pla Urgell de desplaçar-se amb transport públic fins a Manresa, Vic i Girona, per raons d’estudis, professionals, familiars o d’oci.

A l’any 2018 l’Eixbus va transportar 126.695 viatgers, assolint d’aquesta manera el màxim des de la seva posada en marxa. Entre setmana, l’Eixbus ofereix 7 viatges d’anada i 7 de tornada en el tram entre Girona i Manresa (85% del passatge), i 3 viatges d’anada i 3 de tornada entre Girona i Lleida. El servei EixBus està gestionat per l’empresa TEISA.

La 31a fira Autotrac de Mollerussa, dedicada als sectors d’ocasió de l’automòbil i la maquinària agrícola, ha tancat les seves portes amb un positiu balanç per part del director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, qui ha posat en valor algunes de les dades extretes de les enquestes realitzades als expositors com per exemple el fet que un de cada quatre de les firmes participants hagin manifestat la seva necessitat d’ampliar l’espai expositiu, sobretot en el sector automobilístic. “Això vol dir que la fira els funciona molt bé”, ha valorat el director.

Segarra ha indicat també que des de l’organització es calcula en 17.000 els visitants que han passat aquest cap de setmana pel recinte firal, una xifra similar a la dels darrers anys.

Pel que fa al sector dels cotxes, el director s’ha mostrat confiat en superar el centenar de vendes i el milió d’euros, dades que es coneixeran d’aquí uns dies quan es porti a terme el ja tradicional sorteig del premi dels 3.000 euros entre els compradors d’un automòbil en el marc de la fira.

Segarra ha afegit també que, tant per al sector d’automoció com per al de la maquinària agrícola, ha quedat reflectit que la fira és d’utilitat per als expositors, alhora que ha ressaltat que més del 50% d’aquests participen en el certamen des de fa més de deu anys.

L’edició d’enguany de l’Autotrac oferia una àmplia làmina expositiva amb 438 cotxes, amb una gran diversitat de preus, i 235 unitats més al sector de la maquinària, amb 104 tractors i 131 aperos. Sobre aquest punt, Segarra ha destacat el fet que durant tot el cap de setmana els expositors han anat reposant els vehicles venuts, la qual cosa fa que l’exposició encara hagi estat més important.

La fira Autotrac és la primera de les dues fires que de forma anual organitza Fira de Mollerussa adreçada al sector d’ocasió de l’automòbil i la maquinària agrícola i industrial, sent l’altra l’Autotardor al mes d’octubre.

El 35è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya tancarà aquest diumenge portes després de rebre la visita de prop de 14.000 persones, una xifra similar a l’any passat, i fixant ja l’horitzó en la divuitena edició que es farà a Mollerussa i que arribarà amb canvis i un replantejament del format. Ho ha anunciat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, en la roda de premsa de balanç del certamen que ha fet acompanyat del regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo, i de Diana Solé, directora de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila i coordinadora, juntament amb Josep Miquel Varea, del certamen, que aquest diumenge tindrà com a activitats destacades un vermut amb la companyia de l’orquestra &The Band a migdia i l’espectacle del físic Dani Jiménez que el clourà a la tarda. 

Solsona ha fet una valoració positiva posant èmfasi en els 3.300 alumnes que han participat del centenar de visites guiades que s’han dut a terme i també en la participació de d’arreu de Catalunya en les dues trobades professionals que s’hi ha dut a terme, una pensada per sector bibliotecari i l’altra per al de la docència. En aquest sentit, ha dit que, per Mollerussa, el saló “és una aposta estratègica de ciutat” i la divuitena edició del certamen a la capital del Pla d’Urgell “pot ser una bona efemèride per a reformar-nos promovent la vessant més professional i sense descartar un canvi de dates”.

Diana Solé ha explicat, per la seva part, que per donar-hi aquest nou impuls i, un cop arribats a la majoria d’edat, tornar a mirar el saló amb ulls d’infant, s’ha acordat amb el Consell Català del Llibre Infantil I Juvenil, promotor del certamen i coorganitzador juntament amb l’Ajuntament a través de la biblioteca, realitzar un seguit d’enquestes tant als centres escolars que l’han visitat com també al públic en general a través d’un qüestionari en línia. L’objectiu és captar-ne les necessitats i les opinions per contribuir a fer “una sacsejada”.

Pel que fa a les activitats, Josep Miquel Varea ha indicat que s’ha notat un repunt del públic assistent a la vintena d’activitats programes en el marc del saló, sent l’espectacle sobre l’elefant rosa Pomelo i la presentació del conte Lo Parrot, el bandoler, les més populoses així com l’actuació del Teatre Arrossegat. També ha destacat la visita de nombrosos professionals d’arreu de Catalunya en cap de setmana interessats en els productes de les 25 editorials representades a través dels més de 5.000 llibres exhibits en 7 mostres temàtiques. 

Cal destacar també la presència al saló, que va ser inaugurat per la nova consellera de Cultura, Maria Àngela Vilallonga, de set autors que han explicat la seva feina als escolars i que han estat enguany els il·lustradors Gusti i Cristina Losantos, i els escriptors Pep Molist, Joan Rioné, Muriel Villanueva, Jordi Folck i Ivan Ledesma.

La fira Autotrac de Mollerussa, certamen d’ocasió del sector automobilístic i de maquinària agrícola de Mollerussa, va obrir divendres les portes de la seva 31a edició tancant ja durant la jornada les primeres vendes, segons ha manifestat l’alcalde de la capital del Pla d’Urgell i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, qui s’ha referit també a les “bones sensacions i expectatives” del certamen. 

La secretària general d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Marta Felip, ha estat l’encarregada d’inaugurar oficialment la fira, en un acte que també ha comptat amb el director de l’ens firal, Poldo Segarra, així com amb altres autoritats locals i comarcals. Felip ha destacat el suport de la conselleria a les fires “com a activitat comercial” i “un dels principals puntals de Catalunya”, alhora que ha ressaltat les xifres “tant en vendes com en facturació” que es realitzen durant el cap de setmana a la fira, dades que són, ha dit, “molt i molt bones”.

 

Més gamma expositiva, amb 438 cotxes a la venda i 235 unitats al sector de la maquinària agrícola

Per la seva part, Segarra, ha dit que aquest és un dels anys amb més cotxes i maquinària exposats, amb gairebé 700 vehicles en total, dels quals 438 corresponen a cotxes i 235 unitats al Recinte Exterior (104 tractors més 131 aperos agrícoles).

En la mateixa línia que l’alcalde, Segarra ha assegurat que es donen “tots els condicionants perquè aquesta fira Autotrac sigui una molt bona fira”.

El director ha destacat també l’àmplia gamma expositiva amb una oferta que cobreix totes les necessitats.

 

 

Pàgina 1 de 206