Dimarts, 11 Juliol 2017 11:59

El rei Felip VI presideix l'entrega de despatxos a 483 nous sergents a Talarn

Valorar aquest article
(0 vots)
Un moment de l'acte. Un moment de l'acte. Subdelegació del govern a Lleida

El rei Felip VI ha presidit aquest dilluns l'entrega de despatxos a 483 nous sergents de la 42a promoció d’ingrés a l’escala de suboficials de l’Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) de Talarn.

Dels 483 nous sergents, 441 són homes i 42 són dones. Amb aquesta promoció ja són gairebé 27.000 les persones que s’han format a Talarn i han rebut les condecoracions de sergent.

El rei Felip VI, que no ha fet cap discurs, ha estat acompanyat de la consellera de la Presidència, Neus Munté; de la ministra de Defensa, Maria Dolores de Cospedal; del delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, i diverses autoritats locals i comarcals com l’alcaldessa de Talarn, Inés Moré, i l’alcalde de Tremp, Joan Ubach.

El director de l’Acadèmia, Ricardo Antonio Salgado, ha demanat als soldats que estiguin “atents a l’evolució de la societat i les noves amenaces”.

L'acte militar ha començat amb l’arribada del rei Felip VI, que ha passat revista a la tropa i ha fet els honors a la bandera. Després s’han entregat els diplomes als alumnes. La pluja ha fet acte de presència en el moment de la desfilada i el tradicional llançament de gorres enlaire.

 

Llegit 212 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar