Dijous, 17 Maig 2018 11:58

Segueixen els treballs d’estabilització dels talussos de la carretera de Castell de Mur afectada per una esllavissada mortal

Valorar aquest article
(0 vots)

Un mes després de l’esllavissada que va provocar la mort de dues persones a Castell de Mur, la Diputació de Lleida informa que al tram de la carretera LV-9124, de la C-13 a Moror, segueixen les tasques d’estabilització dels talussos i es preveu que estiguin acabades a finals d’aquest mes de maig. Aquestes tasques d’estabilització són imprescindibles per poder garantir l’entrada a la zona dels equips que hauran de procedir a la retirada de tots els elements que ara bloquegen la calçada.

El moviment de terres i de retirada de roques amb maquinària pesada es preveu iniciar la primera setmana de juny amb una durada aproximada de tres setmanes.

Una vegada retirat tot el material, es procedirà a la reconstrucció de la carretera amb ferms asfàltics i la reposició dels elements funcionals. El trànsit en aquesta carretera es podria restablir parcialment o total a principis de la segona quinzena de juliol.

Llegit 120 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar