Dilluns, 04 Juny 2018 12:39

Comença la retirada del material arrossegat amb maquinària a la carretera LV-9124 a Castell de Mur

Valorar aquest article
(0 vots)
Maquinària retirant les roques. Maquinària retirant les roques. Diputació de Lleida

La Diputació de Lleida ha iniciat aquest dilluns els treballs amb maquinària pesada per poder retirar el material abocat sobre la carretera LV-9124 a Castell de Mur, una vegada els treballs d’alçada d’estabilització del cingle han permès l’accés a la zona amb garanties de seguretat als equips que hi han de treballar. A la zona s’hi ha desplaçat un equip de maquinària compost per dos retroexcavadores giratòries i un bulldozer de gran tonatge.

La retirada del material és la tercera fase prevista en aquestes obres d’emergència arran de l’esllavissada del passat 16 d’abril. L’han precedit l’habilitació d’un pas alternatiu i els treballs d’estabilització del cingle. Continuaran després amb la reconstrucció de la carretera i una acció posterior a la tardor de mesures correctores mediambientals  a tota la zona de l’actuació.

El pressupost de totes aquestes obres d’emergència s’estima en uns 450.000 euros. La previsió és que es pugui donar pas a la carretera a finals d’aquest mes de juny sobre la nova esplanació construïda.

Llegit 109 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar