Divendres, 05 Octubre 2018 16:24

Més de 440 alumnes del Jussà treballen els prejudicis a través del teatre

Valorar aquest article
(0 vots)
Un moment de l'obra. Un moment de l'obra. Consell Comarcal del Pallars Jussà

Un total de 443 alumnes de secundària de l’Institut Tremp, el Col·legi Maria Immaculada i l’Institut de la Pobla de Segur han assistit a la representació teatral de Això perquè ho dius?, a càrrec de la companyia Impactat. L’obra suposa  una reflexió sobre prejudicis, rumors i estereotips a través de diverses activitats d’interacció amb els alumnes. En aquest sentit, es plantegen conflictes socials a través de les vivències dels protagonistes que buscaran l’ajuda dels alumnes per resoldre’ls.

La iniciativa, que neix de forma conjunta entre l'Ajuntament de la Pobla de Segur, l’Ajuntament de Tremp,  el Centre de Recursos del Pallars Jussà, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i  l’Oficina Jove,  es planteja com un projecte educatiu, continu i transversal i en el que cada alumne dels centres educatius ha contribuït aportant 2€.

Per aquest motiu, ja s’ha tancat amb la companyia la representació de peces teatrals durant els propers quatre anys.  Els propis centres són els que han escollit les temàtiques a tractar a través de les propostes del grup teatral, entre les que s’hi troben Actituds de com tractar als pares per a l’any vinent  i Anem de festa per al següent.

Llegit 125 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar