Dimecres, 22 Maig 2019 17:37

Endesa i Protecció Civil realitzen un simulacre d'incendi a la Central Hidràulica de Sallente

Valorar aquest article
(0 vots)
El simulacre d'incendi. El simulacre d'incendi. Endesa

Endesa, juntament amb Protecció Civil de la Generalitat, ha finalitzat aquest matí amb èxit un simulacre d’incendi a la central hidràulica de Sallente, situada al terme municipal de La Torre de Capdella, a la comarca del Pallars Jussà. Aquesta operació forma part dels plans de prevenció i seguretat que la companyia realitza des del 2003, i de forma itinerant, a les instal·lacions de generació hidroelèctrica de Catalunya amb l’objectiu de prevenir incidents als complexos i estar preparats per actuar de manera segura i efectiva en el cas de produir-se’n, minimitzant així el temps de resposta.

El foc s’hauria produït en un transformador de la subestació de la central, la qual cosa hauria activat l’alarma d’incendis de la instal·lació i, de retruc, hauria arribat l’avís al Centre de Control de Producció Hidràulica situat a la seu de Lleida, al barri dels Magraners. Immediatament s’ha mobilitzat el personal de guàrdia, és a dir, l’equip d’intervenció (EI) i també el d’emergència, amb l’objectiu d’atendre la situació i socórrer el treballador.

Els avisos de l’incident els han fet el personal del Centre de Control de Producció Hidràulica situat a la seu de Lleida, que també han alertat al telèfon d’emergències 112 Catalunyai el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya CECAT de Protecció Civil de la Generalitat, així com a Red Eléctrica de España (REE), en tant que la subestació és compartida amb Endesa. Per a la resolució de l’incident, s’han mobilitzat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers i el Sistema d’Emergències Mèdiques SEM.

Llegit 136 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar