Imprimir aquesta pàgina
Divendres, 04 Agost 2017 08:51

Els trens de la Pobla superen els 167.000 usuaris el primer any de funcionament

Valorar aquest article
(0 vots)

En el primer aniversari de l’entrada en funcionament dels nous trens de la línia de Lleida-la Pobla de Segur, la valoració és molt positiva tant per part de les institucions com dels usuaris.

Aquest nou servei ha permès gairebé triplicar l’oferta i un estalvi de 15 minuts en el temps del recorregut. Un total de 167.514 viatgers han utilitzat els combois de FGC durant aquest primer any, xifra que ha incrementat el nombre de viatgers un 200% els sis primers mesos del 2017.

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, ha anunciat que des de la institució que presideix farà que polítics i treballadors agafin el tren com a transport preferent per a reunions de treball a Lleida o Barcelona i que, en aquest sentit, els polítics han de ser els primers a donar exemple.

Pel que fa a les reclamacions, tots coincideixen a reclamar un petit reajustament horari per a connectar amb una mica més de marge amb el tren d’alta velocitat. L’alcalde de Tremp, Joan Ubach, ha insistit en la necessitat de moure entre 5 i 10 minuts els horaris de primera hora del matí i els d’última hora de la tarda per garantir la connexió del tren d’alta velocitat amb el de Pobla.

Llegit 447 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar