Divendres, 01 Desembre 2017 12:16

CTretze Pirineus es consolida com a sala cultural de referència i amplia la seva oferta amb un nou format de concerts

Valorar aquest article
(0 vots)
Un dels concerts celebrats a l'obrador. Un dels concerts celebrats a l'obrador. CTretze Pirineus

CTretze Pirineus, la fàbrica de de cervesa artesanal del Pallars Jussà, es consolida també com a sala cultural de referència al Pirineu lleidatà i com una de les principals a la província de Lleida. El 2017 l’espai cultural ha acollit un total de 35 concerts de grups destacats com El Petit de Cal Eril, Karabash, EnZel, Deco Pilot o Joan Masdéu. 

Per cloure l’actual Cicle de Tardor el proper dimarts dia 5 la CTretze Pirineus acollirà el concert de A sound of Thunder, grup d’Estats Units artífex de la versió d’Els Segadors en Heavy metal que s’ha popularitzat el 2017; i el 7 i 9 de desembre els concerts de Contra Blues i Intana, respectivament. L’obrador de cervesa estima que en total 3.000 persones han gaudit dels seus espectacles musicals el 2017. 


Després d’aquesta bona acollida, CTretze Pirineus posarà en marxa a partir de 2018 la programació del Cicle de Concerts d’Hivern, que tindrà lloc de gener a març. El Cicle comptarà amb entre 10 i 15 actuacions de grups consolidats però també emergents, com Sr. Oca, grup guanyador de la darrera edició del Sona 9. 


Com a novetat important d’aquesta temporada CTretze Pirineus impulsarà Tocant l’Orella, un nou format de concerts íntim i personal. Tocant l’Orella oferirà espectacles d’artistes coneguts de forma més propera, ja que el públic serà assegut per gaudir de la música en silenci i de forma més tranquil·la. 


 

CTretze Pirineus, obrador de cervesa artesana i punt de trobada cultural 

A banda de la programació de concerts, des de l’any 2015 la fàbrica de CTretze Pirineus acull també exposicions d’art, pintura i fotografia, així com presentacions de llibres, obres de teatre i conferències. La sala s’ha consolidat així com a punt de trobada cultural i artístic del Pallars Jussà i vol potenciar el valor creatiu i cultural de la comarca. 

La fàbrica també compta amb l’obrador on s’elabora la cervesa artesana i que permet veure tot el procés de producció. Actualment CTretze Pirineus elabora 50.000 litres anuals de cervesa i té al mercat set varietats, totes amb noms vinculats al Pallars i a la marca Pirineus amb l’objectiu de potenciar el territori. Són la Solana -una Pale Ale-, Obaga – Brown Ale-, Gisca – Summer Ale-, Impala –IPA-, Mr. Owl –APA-, Black Sheep –Imperial Stout- i Falles –Blonde Ale-. La cervesera distribueix fonamentalment a la província de Lleida i de Barcelona. 

 

Sobre CTretze Pirineus

CTretze Pirineus és l’obrador de cervesa artesanal del Pirineu català. Nascuda el 2014 de la mà d’Abel Sànchez, Joel Bastida, Anna Lafont i Eladio Sànchez, la cervesera produeix actualment 50.000 litres anuals de cervesa i ofereix set tipologies de cervesa. CTretze Pirineus va néixer amb l’objectiu doble de produir una cervesa artesana i de posicionar el Pallars Jussà i els Pirineus Catalans com un territori capdavanter i un referent turístic i gastronòmic. El nom de la marca, CTretze, fa referencia a la carretera general C13, coneguda com l’Eix del Pallars i un nexe d’unió entre territoris que facilita el comerç i la difusió de la cultura. 

 

Llegit 434 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar