Dimecres, 30 Gener 2019 17:36

Uns 60 joves voten les propostes dels primers pressupostos participatius de la Pobla

Valorar aquest article
(0 vots)

Un total de 60 joves de la Pobla de Segur van assistir el passat 25 de gener a la fàbrica de cervesa Ctretze Pirineus per votar en assemblea quines propostes d’activitats volen dur a terme durant el 2019. Després d’una votació per consens i d’una individual, van decidir: un circuit de paintball, un grup de batucada, 100 hores d’esport, un curs d’iniciació al barranquisme i la creació d’un espai per a joves al Casal Cívic. Són cinc de les 9 propostes que es van presentar, 7 de les quals eren en fetes per menors d’edat i dos per joves d’entre 18 i 29 anys.

Des de l’Ajuntament es valora molt positivament la participació dels joves en la primera experiència de pressupostos participatius que es duu a terme a la Pobla. El regidor de Joventut, Marc Baró, va explicar que “un terç dels adolescents de la Pobla ha vingut a votar, fet que demostra que té interès a participar de les dinàmiques del poble”.

Ara l’Ajuntament avaluarà les propostes per integrar-les en el pressupost i poder executar-les durant aquest 2019. Per poder-les dur a terme, els i les joves que han proposat cada proposta hauran d’implicar-se en l’organització i la difusió, sempre comptant amb el suport tècnic i econòmic de l’Ajuntament de la Pobla.

 

Llegit 256 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar