Imprimir aquesta pàgina
Divendres, 25 Juliol 2014 16:50

Més de 130 infants, a la 7a. trobada de Casals d'estiu- Jocs del Món a Tremp

Valorar aquest article
(0 vots)

 

Més de 130 nens i nenes i monitors del Pallars Jussà han participat en la trobada de Casals d’estiu en motiu de la celebració dels 'Jocs del Món'. Aquesta activitat, que s’ha celebrat per 7è any consecutiu a Tremp, té com a objectiu apropar els nens i les nenes de la zona a les de diferents cultures que conviuen a la comarca a través del joc.

Per dur a terme aquesta activitat s’ha comptat amb voluntaris de l’entitat juvenil “La Casa del Sol Naixent” que s’han encarregat, juntament amb els monitors/es de cada esplai, de dinamitzar els diferents jocs, cadascun dels quals són tradicionals de diferents països del món com Canadà, Perú, França, Ucraïna, entre altres, la qual cosa ha permès que els nens i les nenes s’acostin a la realitat cultural d’aquests àmbits geogràfics.

La jornada també ha servit per agermanar els diferents casals d’estiu que es duen a terme a Tremp, Talarn i Salàs de Pallars en una jornada de participació tan pel que fa als nens i nenes que hi participen, com dels monitors dels respectius esplais.

Aquesta activitat, organitzada conjuntament pels Serveis d’Immigració i Joventut del Consell Comarcal del Pallars Jussà i que compta amb col·laboració de la de la Direcció General per a la Immigració i la de Joventut de la Generalitat de Catalunya, se celebra també cada any a la Pobla de Segur.

Llegit 696 vegades Darrera modificació el Divendres, 25 Juliol 2014 16:58

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar