Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 25 Novembre 2014 16:58

L'espai cultural La Lira de Tremp celebra el seu 3r aniversari amb més de 23.000 espectadors aquest 2014

Valorar aquest article
(1 Votar)

Més de 23.000 espectadors han passat per l'espai cultural Lira de Tremp aquest 2014. En el seu tercer any d’existència, l’Ajuntament i diverses entitats i empreses del municipi han programat més de mig centenar d'espectacles de diferents gèneres, a més del cinema, que gestiona el Circuit Urgellenc.

En el terreny musical, La Lira ha acollit un bon nombre d’actuacions. Destaca la programació del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) així com la programació de retransmissió d’òpera en directe, que el passat mes de setembre va arrencar la tercera temporada amb Il barbiere di Siviglia. A més, s’han celebrat els concerts de final de curs de l’Escola Municipal de Música, de l’Orfeó de Tremp i de la Coral Polifònica, així mateix durant el 2014 han passat per aquest equipament grups com El Pont d’ArcalísLa Selvatana i Burruezo i Bohemia Camerata.

No són poques les entitats de Tremp i de la comarca que dinamitzen aquest espai, sigui de manera estable, com l’entitat per a la promoció de l’espectacle infantil i juvenil, Xarxa Tremp; o de manera puntual, com Correllengua Pallars,  TeaTremp, que enguany per la Festa Major de Tremp va representar La importància de ser Franck i per Nadal preparà els tradicionals Pastorets; o l’empresa local Mai Tant Espectacles, entre altres.

També cal destacar les activitats educatives i socials que s’hi celebren, com el Teatre a les escoles, la commemoració del Dia Internacional de les Dones o altres xerrades i conferències.

Finalment, com a acte estrella que acull anualment La Lira, destaca el festival de cinema rural curt, Mostremp, que aquest 2014 ha seleccionat 19 curtmetratges a concurs i ha acollit un bon nombre d’espectadors en totes les seves sessions.

Llegit 699 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar