Dijous, 09 Juliol 2015 11:58

L'alcalde d'Isona, nou president del Consell Comarcal del Pallars Jussà amb el suport de CiU i d'ERC

Valorar aquest article
(0 vots)

Constante Aranda i Farrero, alcalde de Isona, ha estat elegit nou president del Consell Comarcal del Pallars Jussà en substitució de Joan Ubach, que actualment ocupa el càrrec d'alcalde de Tremp. Aranda ha estat escollit amb 14 vots favorables dels 9 consellers de CiU i dels 5 d’ERC i amb 5 abstencions dels representants del PSC.

En el seu discurs d’investidura, el nou president del Consell del Pallars Jussà ha volgut marcar una línia continuista respecte la tasca engegada pel govern anterior, si bé també ha expressat la seva intenció de generar nous reptes de futur amb l’objectiu de “posar la comarca del Pallars Jussà en un lloc punter entre les comarques del Pirineu”.

Constante Aranda també ha expressat la seva intenció de posar-se a treballar immediatament. De fet ja ha nomenat les dues vicepresidències que tindrà el govern, la primera per a Maria Pilar Cases, primera tinent d’alcalde de l’ajuntament de Tremp, i l'altra per a Martí Cardona, alcalde la Conca de Dalt. Igualment s’ha compromès a tenir totalment definit el cartipàs comarcal en el termini de 15 dies. 

Llegit 915 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar