Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 06 Agost 2015 11:28

El Consell del Jussà distribueix un centenar de boc'n rolls als casals d'estiu

Valorar aquest article
(0 vots)

El Consell Comarcal del Pallars Jussà, en el seu afany de fomentar la reducció dels residus, continua amb la campanya de distribució de boc’n rolls entre els nens i nenes que participen en els casals d’estiu de la comarca. En aquesta ocasió són els participants del casal “Al matí esport”, que organitza l’Ajuntament de Tremp, els quals han rebut 25 boc’n rolls que serviran per dur l’esmorzar al casal o a l’escola, evitant haver de llençar cada dia l’embolcall.

També han rebut els seus boc’n rolls aquest estiu els participants dels casals de Talarn i de la Casa del Sol Naixent de Tremp, en una campanya de sensibilització en la qual s’han repartit un total de 2.000 unitats d’aquests embolcalls reutilitzables entre casals d’estiu i escoles de la comarca.

El boc’n roll permet dir adéu als embolcalls d'un sol ús. Aquest és un porta-entrepans ecològic per menjar fora de casa. El seu tancament fàcil l’ajusta a qualsevol aliment (sandwich, fruita…). És molt pràctic, lleuger, es pot rentar i serveix d'estovalles. I per tant es pot reutilitzar i gaudir una vegada darrera l’altra.

Aquestes accions tenen per objectiu evitar la generació quantitativa de determinats tipus de residus com el paper d’alumini, que costen molt de tractar.

Llegit 848 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar