Divendres, 08 abril 2016 18:34

Més de 100 professionals, a les segones jornades d’actualització en infermeria de l’Hospital Comarcal del Pallars

Valorar aquest article
(0 vots)

Un total de 109 professionals han participat aquest dijous 7 d'abril a les II Jornades d’Actualització en Infermeria de l’Hospital Comarcal del Pallars (HCP), gestionat per l’empresa pública Gestió de Serveis Sanitaris (GSS), a l’Epicentre del Consell Comarcal del Pallars Jussà a Tremp. Les jornades estaven organitzades pel grup de treball d’infermeria de l’HCP.

La inauguració va anar a càrrec de l’alcalde de Tremp, Joan Ubach; del president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda; i del director Assistencial de l’HCP, Dr. Jordi Serra. La conferència inaugural la va impartir la Dra. Ester Busquets, responsable del Departament d’Infermeria de l’Institut Borja de Bioètica-URL, amb el títol L’ètica de tenir cura a partir de la novel·la “La mort d’Ivan Ilitx”.

El programa va incloure 8 comunicacions, on es van abordar temes com la fisioteràpia respiratòria, l’ús de bi-pap, el dol, la preparació d’unitats per hemotransfusió, la intervenció d’infermeria en l’embaràs ectòpic, la inversió uterina, l’índex turmell braç i l’ús d’ecografia en la revisió de fístules arterio-venoses.

Després de l’excel·lent rebuda de la primera edició, la segona edició d'aquestes jornades va esdevenir un lloc de reflexió i d’intercanvi de coneixement, punt de partida per buscar i facilitar més espais de trobada entre els professionals dels diferents serveis del centre, de tot GSS i d’altres nivells assistencials.  

Llegit 508 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar