Dijous, 23 Juny 2016 17:49

Tremp obre una aula d'estudi a l'Epicentre

Valorar aquest article
(0 vots)

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha posat en funcionament una aula d’estudi a Tremp adreçada a joves a partir de 16 anys perquè puguin anar-hi quan la biblioteca Maria Barbal estigui tancada. 

L’aula s’ha habilitat en una de les aules del centre de visitants Epicentre de Tremp després d’arribar a un acord amb la biblioteca i l’Ajuntament, per tal de cobrir els horaris en què actualment els joves no disposen d’un lloc per a l’estudi.

Segons la vicepresidenta del Consell, Pilar Cases, “aquest servei neix de la demanda d’estudiants universitaris i d’ensenyaments postobligatoris que tenen necessitat de disposar d’un lloc tranquil i adequat per a l’estudi durant els caps de setmana o en període de vacances”.

L’aula està equipada amb servei wi-fi gratuït perquè els estudiants puguin portar els equips multimèdia que necessiten per a la seva tasca.

Els joves que vulguin gaudir d’aquest servei s’hauran d’inscriure inicialment a l’Oficina Jove per poder fer un seguiment dels tipus d’estudis que porten a terme els joves de la comarca així com per conèixer el perfil dels usuaris del servei. Un cop feta aquesta primera inscripció els joves podran anar en els horaris previstos al mateix Epicentre i allà es registrarà l’hora d’entrada i sortida de cada usuari.

Pilar Cases afegeix que “aquest servei no tindrà un cost per al Consell, donat que l’Epicentre és un equipament que ja disposa d’un horari d’obertura prou ampli per assumir-ho”.

Llegit 526 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar