Dijous, 23 Març 2017 17:23

Xerrada sobre imatge i gestió del punt de venda amb una trentena de comerciants del Pallars Jussà

Valorar aquest article
(0 vots)
Un moment de la conferència. Un moment de la conferència. Ajuntament de Tremp.

Una trentena de comerciants del Pallars Jussà han assistit aquest dijous 23 de març al seminari de comerç Imatge i gestió del punt de venda, a càrrec del consultor Jordi Bacaria, i en el qual s’ha donat les eines bàsiques per a fer els establiments atractius de cara a captar clients.

L’objectiu principal d’aquest seminari és professionalitzar el sector del comerç a partir de l’aprenentatge de conceptes com la gestió, la imatge, la marca, la fidelització i l’aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació. En aquest sentit, el seminari de comerç incideix en conèixer aspectes clau de gestió de l’estoc i d’aprovisionament. En definitiva s’han presentat les noves tècniques de presentació del producte i s’ha donat eines per millorar les vendes i optimitzar els costos.

L’assistència al seminari dóna l’opció de rebre un assessorament personalitzat i individual en el propi punt de venda.

Des d’aquest projecte es treballa per dinamitzar el sector comercial de la comarca i hi ha previstes una sèrie d’accions dirigides a consolidar l’actual oferta comercial, entre les quals es troba aquest seminari però també altres accions com un cicle de 5 sessions de tertúlia i debat entre comerciants que es durà a terme itinerant entre els pobles de Tremp, La Pobla de Segur i Isona.

L’Ajuntament de Tremp forma part del projecte 'Treball a les 7 comarques', impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, un programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i econòmic, dins del qual es duen a terme diverses accions adreçades a la generació d’ocupació, la creació empresarial i la dinamització i l’impuls del desenvolupament econòmic local.

 

Llegit 230 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar