Dijous, 27 abril 2017 09:54

El Pallars Jussà entrega els premis als millors empresaris i comerços del 2016

Valorar aquest article
(0 vots)
Guillem Sanz de l’empresa Tramver, Solucions Verticals. Guillem Sanz de l’empresa Tramver, Solucions Verticals. Consell del Pallars Jussà

Guillem Sanz, impulsor de l’empresa Tramver, Solucions Verticals, ha guanyat el Premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà 2016. Aquest projecte ha estat valorat  principalment per la seva originalitat i donat que es tracta d’una empresa que pretén cobrir la necessitat de realitzar treballs de rehabilitació de zones de difícil accés en edificis com façanes o teulades, amb l’abaratiment de costos que suposa aquest sistema que a més provoca menys molèsties tant a propietaris com a veïns.

Enguany també s’ha distingit, en la categoria de promoció de la dona emprenedora, a Ruth Pintiado que lidera la iniciativa Posa’t on fire dedicada a la preparació física.

Els guardons es van lliurar en el transcurs de la 8a Trobada Empresarial del Pallars Jussà que es va celebrar el passat 22 d’abril a Tremp en una vetllada en la qual van participar més de 130 persones. Durant la trobada també es van lliurar mencions a empreses que durant el 2016 han rebut reconeixements i distincions en l’àmbit nacional com la fàbrica de cervesa La Masovera; la ramadera Assumpta Codinachs; Licors Portet i la fàbrica de cervesa C-13, entre altres. També es va distingir per la seva trajectòria centenària a Casa Montoliu de Tremp.

Llegit 333 vegades Darrera modificació el Dijous, 27 abril 2017 12:32

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar