Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 30 Novembre 2017 12:24

Campanya de control de velocitat a Tremp per reforçar la seguretat viària

Valorar aquest article
(0 vots)
La campanya es durà a terme al desembre. La campanya es durà a terme al desembre. Ajuntament de Tremp

La Policia Local de Tremp durà a terme durant aquest mes de desembre una campanya de control de velocitat dels vehicles mitjançant un radar mòbil. L’objectiu és fer un estudi de la velocitat de circulació dels vehicles dins del municipi, per tal de millorar la seguretat viària.

El radar mòbil s’instal·larà en diferents emplaçaments, concretament en un total de 7 vials. Els criteris per decidir aquestes ubicacions combinen les dades derivades de l’anàlisi de la sinistralitat a la ciutat, de detecció d’excés de velocitat per part de la Policia Local i de demandes veïnals.

Agents de la Policia Local es recorden la importància de respectar els límits de velocitat establerts, que dins del nucli urbà són 50 km, i la necessitat d’adaptar la conducció a les condicions de seguretat de la via.

Amb els resultats dels controls de velocitat, es procedirà a detectar i denunciar els conductors dels vehicles que superin, dins dels marges legals establerts, la velocitat permesa en el municipi, amb la voluntat de millorar la qualitat de vida dels ciutadans de Tremp.

 

Llegit 225 vegades Darrera modificació el Dijous, 30 Novembre 2017 12:47

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar