Dijous, 18 Gener 2018 10:40

Tremp multarà 240 conductors per circular a més de 70 km/h pel nucli urbà

Valorar aquest article
(0 vots)
Un dels accessos a la població. Un dels accessos a la població. Ajuntament de Tremp

L’Ajuntament de Tremp multarà un total de 240 conductors per circular a més de 70 km/h en les 60 hores que la Policia Local de la localitat va dur a terme a finals de desembre la campanya de control de velocitat de trànsit.

Els resultats revelen que dels 8.880 vehicles controlats, 1.383 conductors superaven els 60 km/h dins del nucli urbà, un 15,57% del total. D’aquests 1.383 conductors, més de 200 circulaven entre 70 i 80 km/h mentre que una trentena anaven a una velocitat d’entre 81 i 90 km/h. La Policia Local també va enxampar algun conductor circulant entre 91 i 100 km/h, que és gairebé el doble de la velocitat permesa.  La resta, que són més d’un miler de conductors, circulaven a una velocitat d‘entre 60 i 69 km/h.

El consistori denunciarà només els vehicles infractors que hagin superat els 70 km/h, i enviarà una carta a la resta de conductors infractors comunicant la infracció i informant de la importància de respectar els límits de velocitat, tot i que no seran sancionats.

L’Ajuntament de Tremp va dur a terme aquesta campanya per tal de comprovar la velocitat a la qual circulen els vehicles per algunes vies del nucli, especialment en les travessies que creuen la ciutat.

L’objectiu principal de la campanya era millorar la seguretat viària de la ciutat. Així, el consistori pretenia fer pedagogia i conscienciar a la ciutadania sobre la perillositat de circular a velocitats excessives pel nucli urbà així com prevenir la sinistralitat i minimitzar la gravetat de les possibles lesions provocades a velocitats superiors.

El radar mòbil es va instal·lar durant 60 hores en diferents punts de la població, concretament en un total de set vials de la ciutat.

Els resultats de la campanya s’han recollit en un informe que permetrà analitzar les dades recopilades i fer un anàlisi de la seguretat viària a Tremp.

Llegit 273 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar