Dilluns, 29 Gener 2018 13:37

El Consell del Jussà contracta 21 persones en el programa 'Treball i Formació' i impulsa la línia DONA

Valorar aquest article
(0 vots)
Presentació del programa. Presentació del programa. Consell Comarcal del Pallars Jussà

El Consell Comarcal del Pallars Jussà contracta a 21 persones dins el programa 'Treball i Formació' que té per objecte afavorir, mitjançant una experiència laboral i formativa, la inserció laboral i la millora de l’ocupabilitat de les persones amb especials dificultats d’integració en el mercat de treball.

El programa posa especial èmfasi en les persones amb dèficit de formació, persones amb discapacitat, risc d’exclusió social, entre altres. Aquest any destaca  la implementació d’una nova línia amb important presència, la línia DONA, adreçada a dones en situació d’atur de llarga durada.

És el cinquè any que el Consell es presta en aquests tipus d’accions, que sumen un total de 95 contractats, amb un alt increment dels contractes de 12 mesos. Per aquest motiu, el president del Consell del Pallars Jussà, Constante Aranda, ha destacat la importància d’aquest programa que ha permès que moltes persones hagin tornat a prendre contacte amb el món del treball i en alguns casos hagin aconseguit un lloc de treball més enllà del programa. Alhora que també ha volgut remarcar la importància d’incorporar una línia específica per a dones, al tractar-se d’un col·lectiu molt vulnerable.

En aquest sentit, els col·lectius d’actuació d’aquest programa són persones en situació d’atur no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi, més grans de 45 anys (PANP); persones beneficiàries de la renda mínima d’inserció (PRMI) i finalment, accions de coordinació i suport tècnic (COOR), els quals desenvoluparan tasques relacionades amb el turisme sostenible, atenció en espais públics, millora i senyalització d’infraestructures públiques, entre altres.

El programa Treball i Formació, presentat avui, està finançat a parts iguals pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Fons Social Europeu.

Llegit 160 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar