Divendres, 06 abril 2018 18:07

Reñé segueix al Pallars Jussà les reunions amb els alcaldes de tot el territori

Valorar aquest article
(0 vots)
Un moment de la reunió. Un moment de la reunió. Diputació de Lleida

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit aquest divendres una reunió amb els alcaldes del Pallars Jussà, una trobada que s’ha dut a terme a la seu del Consell Comarcal, a Tremp, i que s’emmarca dins la roda de reunions que el president està efectuant amb els representants municipals de cada comarca.

Reñé va encetar aquesta roda de reunions el passat 20 de març a Mollerussa amb els alcaldes del Pla d’Urgell. Avui ha estat el torn per al Pallars Jussà, en una trobada en què el president de la Diputació de Lleida ha pogut intercanviar impressions amb els representants dels municipis, als quals, a més, els ha presentat diferents projectes, com ara el desplegament de la fibra òptica, un projecte que la Diputació vol que estigui iniciat abans del 2019, i el repte de convertir Lleida en un territori cardioprotegit, distribuint aparells desfibril·ladors per tal que tots els municipis en tinguin com a mínim un. Reñé també ha fet saber als alcaldes que la Diputació ha constituït un equip tècnic i jurídic per donar suport i assessorament sobretot als ajuntaments més petits.

Durant l’estada a Tremp, Reñé també ha visitat Alba Jussà, una entitat nascuda de la col·laboració entre l’Associació Alba i el Consell Comarcal del Pallars Jussà i que té com a objectiu millorar les condicions i la qualitat de vida d'infants, joves i gent gran del Pallars.

Llegit 185 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar